Én blogot vezetek már majdnem egy éve, általában nem a napi történésekről, hanem érzelmekről meg ilyen belső dolgokról írogatok. Volt olyan, hogy majdnem mindennap írtam, de olyan is, hogy havi 1x.
Kisebb koromban vezettem párszor naplót, nagyon érdekes visszaolvasni, amiket írtam. :)
2009. nov. 14. 16:57
2/8 anonim válasza:
Én kb 7-8 éve vezetek naplót. Van hogy minden nap írok bele,de van hogy hetek telnek el. Jó lesz visszaolvasni pár év múlva. :)
2009. nov. 14. 17:16
3/8 anonim válasza:
tinikoromban voltak próbálkozásaim...kb 3-4 napig vezettem a naplóimat :) manapság már nem is próbálkozom vele, tudom,hogy úgysincs hozzá türelmem 20/L
2009. nov. 14. 17:47
4/8 anonim válasza:
Régen vezettem naplót elég sokszor/sokáig, de utána meguntam, ráadásul ahogy visszaolvastam a régieket, nem is tetszett, miket írtam, inkább ki is dobtam mindet, ne kerüljenek a kezembe többet. mostmár határidőnaplóm van csak. előre nézek, nem visszafelé.
2009. nov. 14. 22:55
5/8 anonim válasza:
Igen,méghozzá kiskorom óta.Régen csak papírfecnikre,füzetek hátuljába írtam,de 15 éves korom óta összeszedetten,külön erre kijelölt vaskos füzetekbe.Már most is nagyon sok van,pedig még fiatal vagyok,életem végére szerintem 10 Gyűrűk Ura mennyiségű lesz legalább. :)
Amúgy érdekes kérdés,hogy mire is jó a naplóírás... A pontos választ magam sem tudom,hacsak nem a közlési vágy,és a bizalmas hallgatóság hiánya.Mindenestre az írás nagyon fontos nekem,nem is tudnék élni nélküle.
Milyen gyakran?Változó,de 1-2 hétnél semmiképp nem tart tovább egy esetleges szünet,ilyen is nagyon ritkán fordult elő.Általában 2-3 naponta.Néha minden nap.
2009. nov. 15. 01:42
6/8 anonim válasza:
Fúha, már jó régóta... 5 éve talán... 12 évesen kezdtem, akkoriban csak hülyeségeket írtam bele, hogy mi volt a suliban, most már inkább a lelki állapotomat ecsetelem benne, vagy szimplán csak filózgatok a világ dolgairól, mint minden tinédzser. Szeretem visszaolvasni, mert tanulok belőle, sőt, néha olyan, mint egy lélektani regény, van, hogy visszaolvasás közben kicsordul a könnyem, ahogy eszembe jutnak a keserű emlékek.
2009. nov. 15. 10:35
7/8 anonim válasza:
Az év eleje óta írok blogot. Van, hogy mindennap, van, hogy csak néha. Nem régen rájöttem, hogy az a legjobb, ha csak én olvashatom. Páran leszólták a stílusa miatt, de hát mindenkinek nem tetszhetek.. Én így tudok fogalmazni, akinek nem tetszik, ne olvassa. Viszont olykor jó kiírni magamból a dolgokat.
2009. nov. 16. 14:09
8/8 anonim válasza:
13 éves korom óta, most 25 vagyok. Voltak időnként megszakítások, esetleg egy-két év is. Tavaly szeptember óta blogoldalt vezetek, amit ki is szoktam nyomtatni. Régen én is majdnem minden nap írtam, mostmár csak hetente vagy akár havonta. Mikor milyen hangulatom van, szoktam daily routint is, de lelkizős dolgokat is írni, na jó bevallom, inkább az utóbbit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!