Miért a cigányok olyan magabiztosak, főleg a Nők?
Nagyon jól megfogalmaztad.:)
En arra gondoltam, hogy mivel sokan együtt élnek, igy jobban kifejlõdik a személyiségük.
Vagy tévedek?
1. Ne írd nagybetűvel a nőket, pont ők nem érdemlik meg.
2. Azért, mert tudják, hogy nem szankcionálják a tetteiket, mindenki úgy tesz, mintha ott se lennének, így mindenre feljogosítva érzik magukat.
Milyenné, magabiztossá?
Gondolom, ugyanannyian váltak magabiztossá is, mint amennyien bizonytalanodtak el. Én ebbe a második csoportba tartozom, de előfordul, hogy nagy hangon védekezem.
Nem, a cigányok mások. Nekik kiskoruktól más a megengedett. Ők szemtelenek, mert tanulatlanok, és mert ez kell a túlélésükhöz. Valóban, nincs rájuk semmi törvény. A francia tévében láttam nem rég, hogy veszekszik a cigányasszony a rendőrrel, hogy ő jobban t udja, mert már lopott itt. És mit csinálnak? elengedik, mert kisgyerek van vele és mert nem akarják, hogy az egész cigánybanda odamenjen.
Hosszú távon katasztrófális következményekkel. De látod, a cigány annyit lát, hogy aznap is evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!