Mi a jelentése a bakancsokban a fehér fűzőnek?
A bakancsban lévő fűzők jelentései:
* Fekete: Nincs jelentése, így bátran viselheti mindenki.
* Fehér: Talán a legismertebb, jelentése rasszista.
* Sárga: Zsidó- és cigánygyűlöletet jelent.
* Kék: Rendőrellenességet, rendőrgyűlöletet jelent.
* Piros: Punk, nem kommunista (a kommunista esetében a baloldali fűző piros a másik fekete). Az anarchisták csak a jobb oldali bakancsban hordanak piros fűzőt. Azért a legtöbb Punk komcsi.
* Zöld: Érdekes jelentésekkel bír, elsősorban füvest jelent, de környezetvédőként is azonosítható.
* Neon: Egyértelműen drogost jelent.
* Narancssárga: Egyes források szerint skinhead ellenességet jelent.
* Lila: Homoszexuális, illetve, ha a balban lila, jobban akármi más, akkor biszexuális, ha csak a jobban lila, akkor transzszexuális.
* Rózsaszín: Divatember (nőnemű). De ha fekete a bakancs, akkor csak Glam metalos.
* Barna: A mai napig akad pár barna fűzős. Ők inkább a szolidabb rockot kedvelik (pl.: Omega, EDDA, Karthago).
a f*szotokat izetlenség izetlenség a disco-s köcsögség...
a fehér fűzőt skinheadek és hungaristák hordják de aki nem skinhead nem hungarista az is hordhatja ha tetszik neki. ...............
Én sosem akartam tartozni semmiféle stílus képviselői közé. Soha nem is öltöztem úgy, hogy na, akkor most nem hordom ezt vagy azt, mert lila, rózsaszín vagy ilyesmi. Az edzőcipőmbe nyáron neonszínű cipőfűző volt, a bakancsomba pedig sötétzöld és neon zöld (most épp ezek a fűzők tetszettek meg), az pedig nem érdekel, kinek mit jelent.
Szerintem minden szín szép. Egy harsány lila lehet, hogy nem ideális nadrágnak, de mondjuk egy csokor virágként... :) Én így látom...
Amúgy meg volt még anno középsuliba egy lány, "kedvenc" volt osztálytársném.... Év elején kijelentette, hogy ősei közt voltak cigányok, szóval a spanokat senki se szidja. (nem mintha rasszista osztály lettünk volna...) Félévkor már rapper volt, de húsvétra acélbetétest kért meg fűzőt és goth rockernak vallotta magát. Nyáron dizsitündérként futott, kövi évben pedig natúr lecsúszott drogos volt. Ja igen, és nagy nácinak vallotta magát :D
Emlékszem, a bakancsomban fekete és fehér fűzők voltak, mindig nyekergett, hogy mit jelent, én meg kiröhögtem, hogy le**arom :) Nem bírta feldolgozni azzal a kis gombostű-agyával, hogy számomra minden szín gyönyörű, és nem érdekel, hogy egyesek ezekhez jelentést társítanak...
Még fenyegetett is, de a 25 kilójával valahogy nem éreztem fenyegetve magam...
Rasszizmus...
A skinheadek hordják úgy a bakit, szóval ha olyat akarsz vigyázz magadra, elég extrém =)
utolsó vagyok .
mind a két bakancsomba neonzöld van és anarchy punk vagyok .
és a fűzők nemjelentenek semmit nézzétek meg a 70 es évekbe se jelentetek semmit mostse jelentenek csak a hülye emberek szerint .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!