Egy buszsofőr letegezhet egy diákot?
Figyelt kérdés
Mert szerintem k*rvára nem, de hát amennyi ember annyi szokás :)2013. szept. 26. 16:58
1/12 anonim válasza:
Mi itt a problema? Ha egy vezerigazgato tegez le az nem baj, csak ha egy buszsofor?
2/12 anonim válasza:
Ha megvan a korkülönbség, akkor szerintem igen.
Miért, hány éves vagy, hogy magázzanak? :)
3/12 anonim válasza:
Nem, tiltja a BKV szabályzatra. Buszsofőröknek csak pékeket és kőműveseket szabad letegezni, diákokat csak az ellenőrök és a HÉV-vezetők tegezhetnek le.
4/12 anonim válasza:
Nem nagyon értem a kérdést, mert a tegeződés nem szakmához kötött?????
6/12 anonim válasza:
Szerintem kb 16 éves korig rendben van a dolog, annál idõsebbeket illene magáznia.
7/12 anonim válasza:
"annál idõsebbeket illene magáznia"
Okés, de akkor sem szakma/állás függő a dolog.
8/12 anonim válasza:
Miért nem? Tán bűn vagy mivan? Ilyen egy ostoba kérdést te jó....
9/12 anonim válasza:
Szerintem simán letegezhet. 17 éves vagyok, én érezném furán magam, ha magáznának. Én is tegezni szoktam a fiatalokat éppen ezért nem zavar, ha viszont történik.
10/12 anonim válasza:
Szerintem bizonyos korig igen, mondjuk 14 évesig kb. De ez nemcsak a buszsofőrre vonatkozik, hanem mindenkire (tehát nem úgy kell kezelni, hogy azért, mert a buszsofőrnél feljebbvaló a diák). Én azon akadtam ki, amikor 21-2 éves egyetemistaként a nagyapám korú BKV-ellenőr köszi puszikával köszönt el, na hát az kivágta nálam a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!