Ha 2 barátnőmmel beülök valahova egybe vagy külön kell fizetnünk?
Pl. kávézóra vagy bisztróra gondolok, hogy amikor kijön a pincér külön kéri mindenkitől a pénzt és akkor odaadjuk neki, amikor kijött vagy előtte összedobjuk és úgy?
Köszönöm a válaszokat:))
14L
Amikor kéritek a számlát akkor közlitek a pincérrel hogy külön vagy egybe számoljon.
Ha jó fejek akartok lenni akkor összeadjátok ti és egybe fizettek, főleg akkor jó ez ha sokan vannak a helyen, így megkímélitek a pincért hogy külön matekozzon mindegyikőtökkel.
Ahogy már írták: meg fogják kérdezni, hogy egybe vagy külön számolják.
Vannak olyan helyek is, ahol a pulthoz szokás menni fizetni, de azt úgyis látjátok, hogy a többi vendég hogy csinálja.
tényleg? Ha nem írod, nem is jut eszembe!
Értelmetlen dolgokat írsz, nem is ezt kérdeztem..többieknek köszönöm:)
Igen, akkor ezt ki írta?
"És ha kijön, csak odaadom neki a pénzt a kezébe vagy kihoz valami kis tartót, amibe tesszük?"
Mintha nem lenne tök mindegy hogy kis tartóba vagy hova teszed a pénzt. Vagy szerinted ez törvénybe van foglalva hogy kis pénztartókat kell használni? :D
Mi van, ez a legnagyobb örömöd, hogy visszajárj egy kérdéshez és oltogathass valakit? Nagyon humoros vagy még jó, hogy nem a kérdésre válaszolsz hanem kreálsz magadnak, de ha ettől érzed jól magad, akkor tényleg kiröhöglek.
Nem írtam egy szóval se hogy azt hinném nem kell fizetni, azt kérdeztem hogy akkor hogy kell. Hát hallod..jó szánalmas egy életed lehet neked:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!