Én voltam a suttyó?
Egyszer édesapámmal elmentünk egy rendezvényre, ahol is először találkoztunk az Ő ismerősei közül többek között egy nővel is (ezt a társaságot a továbbiakban A társaságnak hívom).
Bemutatkoztunk, stb. stb. majd egy perc múlva jön egy másik társaság (ezentúl B társaság), velem szemben, de az A társaságnak háttal. Amint a B társaság megérkezett az A társasághoz, elkezdtünk bemutatkozni egymásnak (senkit sem ismertek, sem minket sem az A társaságot, viszont mi és az A társaság lényegében már egy társaság voltunk). Volt közöttük egy felettébb érdekes férfi is, aki hosszas, kb. 10 másodperces szünetekkel mutatkozgatott be (pedig az egész mi + A társaság csoport létszáma kb. 5-6 lehetett).
Egyszer elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy mindenki mindenkinek bemutatkozott, kivéve ezt a furcsa tagot a B társaságból, egy nőt az A társaságból, és engem (én és a nő már bemutatkoztunk).
Tehát a furcsa ürge éppen bemutatkozott valakinek, majd egy a szokásosabbnál is hosszasabb "szünetet" tartott, közben meg ott álltunk előtte ezzel az A társaság-béli nővel. Én meg nem értettem a helyzetet, hogy miért vár ez az ürge, gondoltam hátha már ismeri a nőt, és kezet nyújtottam neki. Mire az ürge kb. azonnal (talán még ő nyújtott kezet előbb a nőnek, de nem hiszem) kinyújtja a kezét az A társaság-béli nőnek, én meg megrökönyödök, aztán rám néz miközben kezet fog a nővel, és bocsánatot kér. De olyan furán.
Nem igazán értettem a szituációt, de a hátralévő nap kb. azzal telt el, hogy ezt a helyzetet analizáltam, hogy mit ronthattam el. Szóval szerintetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!