Az emberek nagyrésze miért nem tud szerintetek megköszönni semmit? Vagy ez csak az én környezetemben van így?
Köszönöm a válaszokat.
1.Igen,egyébkéntúgy gondolják sokan hogy ez jár nekik,de nem is viszonozná sok ember ha valamiért nekem lenne szükségem ülőhelyre stb.
2.Hát,elég szomorú hogy ez ma már nem "divat".
3.Szívesen.:)
Azért, mert rosszul nevelik őket, meg azt látják, hogy akkor jutnak előre, ha átgázolnak másokon. Van ismerősöm, csaj elmúlt már 18 bőven, de nem képes megköszönni, ha meghívjuk valahová, és kb. a hisztit levágja az anyjának, ha nem kap Mekis fagyit.
Én alapvetően megköszönök mindent, bár van, amikor nagyon kába vagyok, és észre sem veszem, hogy segítenek nekem :D. Ja, és egy kategória van, amikor nem köszönöm meg a "segítséget", amit mások szerint illene: amikor kérés nélkül segít vki, és ezzel csak megnehezíti a dolgomat. Pl. amikor anyám partizánkodik, és kitakarítja az amúgy nem annyira rendetlen szobámnat (elég tisztaság- és kontrollmániás), közben meg elrakja a cuccaimat olyan helyre, ahol életemben nem keresném, fontos iratokat meg simán kidobál, mert az biztos csak egy darab papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!