Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha népviseletbe fogok járni...

Ha népviseletbe fogok járni az utcán megmosolyognak majd az emberek? F/16 :D

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 22:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23:18-as figyelmébe: A húst azért tették a ló hátára, hogy a feltört hátát gyógyítsák, kolostorokat pedig nem csak mi gyújtogattunk, hanem rengetegen mások is, pl. a vikingek...
2009. okt. 26. 21:30
 22/26 anonim válasza:
Aha.
2009. okt. 27. 03:02
 23/26 anonim válasza:
100%

23:18! Én szoktam népviseletben járni, "hátrafelé nyilazni" is. És akkor mi van? T'án bűn hagyományt őrizni ebben az országban?

Kolostorokat nem gyújtok, de neked egy nagy büdös pofont kiosztanék apádék helyett is.

2009. okt. 29. 16:02
 24/26 anonim válasza:
100%
Elárulok egy titkot... én már egy éve abban járok, és soha nem voltam ilyen népszerű a lányoknál, mint azóta!! Még én sem gondoltam azelőtt, h ennyire imádni fogják.. de itt nem a köténykére kell nyilván gondolni, hanem az alkalmi ruházatra, mint pl. Bocskai mellény, székely ing..stb. Hála az égnek egyre inkább jön vissza ez a szokás is. És szerintem nem a kínai fos ruházatot kéne vásárolni, mert én nem arra mondanám h "normális"...
2009. nov. 2. 15:33
 25/26 anonim ***** válasza:
15.33-nak tökéletesen igaza van! A magyar viselet tényleg nagyon jól áll a fiúkon, van valami férfias tartás benne!
2009. nov. 3. 14:48
 26/26 anonim válasza:
Én már rengetegszer voltam népviseletben: várostnézés közben, vásárlás közben, szerepléskor,fellépéskor, utaztam is benne, szinházban/operában is voltam benne.Szlovéniában, Magyarországon, Bécsben és Romániában is felvettem. Valahol mosolyogtak rám, valahol idiótának gondoltak stb...,de engem nem zavart. A tizenévesek voltak a legtöbben, akiken látszott, hogy ezt gondolják"ez a lány nem normális" de nem érdekelt:)15/L
2009. nov. 15. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!