A nőknek, hogy illik köszönni? (találkozáskor, elköszönésnél) Úgy értem, hogy találkozáskor: Jó napot! Elköszönéskor: Viszlát vagy csókolom? 15F vagyok.
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 19:37
11/14 anonim válasza:
#7 vagyok
Azért írtam, hogy "ez is csak egy vélemény", mert ez is csak egy vélemény.
Egyrészt vizuális típus vagyok, ezért találom visszataszítónak.
Másrészt ha normálisan magázódunk, akkor nekem a "jó napot" a természetes. Ha nekem "csókolom"-ot mond valaki, akkor szerintem halál hülyén jön ki, ha erre azt válaszolom, hogy "jó napot" vagy "viszlát".
12/14 anonim válasza:
14:42 viuzális típus vagy, és ezért tartod visszataszítónak? Nem szereted, ha megcsókolnak, kedves tanárnő? :)
13/14 anonim válasza:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy szeretem én megválogatni, hogy ki tegye ezt velem :D
14/14 anonim válasza:
Mért, egy csókolomra simán mehet a szia válaszként.. Vagyis azért vannak férfiak, akik idősebb nőknek így köszönnek, na azért abban az esetben nem, viszont nem gondolom, hogy a jónapot ne lenne megfelelő válasz erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!