Miért szereti sok fiú bántani (rosszabb esetben verni is) a visszahúzódó, félénk lányokat?
hmm nem tudom melyiket reagáltam túl, amikor késsel kergettek meg, vagy amikor 5en körbe állva egymáshoz lökdöstek, vagy amikor fényes nappal a nyílt utcán elkapta egy férfi a torkomat, vagy amikor a buszon összevissza taperolt, belelihegett az arcomba az illető.. De egyszer egy nő is bemutatkozott, kb 12 éves lehettem amikor felpofozott, mert azon a széken ülök ahol ő szeret ülni. (Nem szólt semmit, hátulról jött, megütött és leült egy másik székre, 1 szó nélkül) Én meg leszálltam a buszról pityeregve, később meg kiderült (rendőrség által), hogy elmebeteg a nő.
Ja és persze nem olyan szagokról beszéltem, mint az izzadságszag.. Ezek "nem érezhető" szagok, hanem hormonok. Nem fogod fel, hogy érzed.
Ez tudományosan bizonyított tény, hogy ilyen illatok alapján választunk párt, barátokat stb.
Nem véletlen, hogy azok a lányok esnek folyamatosan ilyen helyzetekbe akik szinte minden pillanatban félnek (akár tudat alatt), mivel az adott férfi erre bukik. Az ő orra ezt tartja izgatónak, vonzónak.
Legalábbis ez az én véleményem, illetve tapasztalatom.
9-es, ne magyarázd bele, hogy a félelem miatt voltak ezek a támadások, ez nem igaz!
Azért voltak, mert egyedül mászkáltál az utcán.
MINDEN nőbe belekötnek, aki egyedül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!