Minek öltözzek be Halloweenkor? (20/L)
Halott menyasszony? Vagy vízihulla? Jó cafatos ruha kell hozzá, zilált haj, egy két "vizinövény" is mehet bele, meg kicsit zöldes árnyalat az arcodra :)
Amúgy nálunk már 3 éve mindig van ilyenkor papok és prostik parti, na én azt imádom, nekem szokott a legjobb jelmezem lenni :D Bár gondolom azért is, mert egyszer egy évben vagyok így felöltözve, így jobban üt :D
Én 1 éve sátánnak öltöztem be, talán keress egy olyan maszkot ami A fűrész arcát ábrázolja és mellé egy ruhát, vagy van egy jobb ötletem! Öltözz be Samarának a körből.
Ha nem hosszú fekete hajad van akkor vegyél egy parókát és alaposan fésüld az arcod elé!
nem tartok a "hagyományőrzők"-től,köszi a figyelmeztetéseket:)))ez egy szuper Halloweeni buli lesz és nem hagyom h.elrontsák a kedvemet:)
amúgy nagyon ötletesek a tanácsok.tetszenek,)
Én tavaly Mrs. Lovett voltam a Sweeney Toddból, még sodrófám is volt, és nem is volt költséges, mert mindent itthon szedtem össze hozzá.
Aki szerinte ez majmolás, az járjon kicsit utána, hogy ott hogyan működik, és meglátja, hogy a magyar halloween-bulik csak a beöltözésről, és az együtt mulatásról szólnak, ugyanúgy, mint a FARSANG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!