Milyen felfogás az, hogy attól lesz valaki férfi, hogy minél igénytelenebb?
Ez a kérdés arról jutott eszembe, hogy vérig sértettek egy srácot, amiért a hónaljánál borotválja a szőrt. Én is szoktam időnként, mivel sokkal jobban izzad az ember, sokkal kellemetlenebb szaga lesz tőle, és elég undorító, ha trikóban kifigyel a kutyus. Most ettől én metroszexuális lennék, vagy nem lennék fiú? Csak nálam alap az, hogy elsődleges a kényelem, a másodlagos meg az emberek véleménye?
F/20
Igazad van kérdező.
Amikor valaki ezt hangoztatja (a férfinek igénytelennek kell lennie), eszembe jutnak azok a hatalmas sörhassal, zsíros hajjal ellátott-szinte már hajléktalannak látszó ötvenes "férfiak", akik egész hétvégéket-minden hétvégét!-töltenek a szomszéd kisbolt előtt italozva, beszólogatnak az arra sétáló fiatal lányoknak, röhögnek mindenkin, mert ők a teremtés koronái...
Szerintem meg egy férfi is legyen ápolt, tudjon öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!