Minden férfi kezet szokott fogni egymással, és ez mindenhol így van, vagy csak Mo-on?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 12:35
1/5 anonim válasza:
Á-á! Én Angliában laktam egy ideig és jártam egyetemre. Ott a fiúk nem fognak kezet és a lányok nem pusziszkodnak. Ha mégis adsz puszit, akkor meg azt hiszik, hogy francia vagy... :)
2/5 anonim válasza:
Én Angliában már láttam ilyet hogy kezet fognak egymással, de ott csak a jó barátok szokták meg a kollégák. A lányok meg nem puszilkodnak egymással ez valóban így van, csak a fiú-lány szokott, de azok is párok többnyire.
Amerikában viszont szokás a kézfogás.
3/5 anonim válasza:
Dél-Amerikában viszont egykezes ölelés a gyakori.
4/5 anonim válasza:
Németországban nemcsak a férfiak, hanem mindenki kezet fog egymással.
5/5 anonim válasza:
a kezfogasnak kulon etikettje van :) ahany orszag szinte annyifelekeppen udvozlik egymast az emberek. nekunk volt errol egy neprajz oran eloadas, nagyon erdekes tema. ha tenyleg erdekel a dolog googlizz ra, szerintem rengeteg ujdonsagot es meglepo dolgot talalsz majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!