Ha egy férfi és egy nő védekezés nélkül lefekszik egymással amikor a nőnek peteérése van, hány százalék az esély a teherbe esésre?
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 23:23
1/10 anonim válasza:
szám szerint nem tudom, de nálunk 1OO % volt. ADdig csak próbálkoztunk, vettem teszteket, jókor csináltuk, egyből lett baba.
2/10 anonim válasza:
50! Vagy terhes lesz, vagy nem. Nyilván nagyobb rá az esély, de van aki évekig próbálkozik, mire sikerül akárhogy időzít és van akinek egy alkalom is elég.
3/10 anonim válasza:
Statisztikailag, átlagosan 20-25%.
4/10 anonim válasza:
Nekünk egyből lett baba, mindkétszer, de ettől még kicsi az arány, mert sokszor vannak a háttérben gondok akár a férfinél, akár a nőnél. Nekünk nagy szerencsénk volt.
5/10 anonim válasza:
A peteérés időpontjában csupán 8%, a peteérés időszakában pedig 100%.
6/10 anonim válasza:
mi teljesen egészségesek vagyunk az első baba mindennapos együttlét mellett 2 hónap volt a 2 baba félév volt mire összejött....
7/10 anonim válasza:
100% a lópikulát. Ha 100% lenne, miért próbálkozna ennyi ember több hónapig??
Tankönyv szerint 20% akkor, ha mindkét fél egészséges, és beleélvezéssel megy a dolog.
8/10 anonim válasza:
Érdekes, ilyen kevés az esély. Múltkor olvastam egy tini kérdését, hogy épp csak bement de már meg is ijedtek, végeztek inkább, mennyi lehet az esélye. ERre mentek neki a válaszok, hogy rengeteg az esélye, hogy kismama lett.
Most meg peteéréskor is alig van esély úgy tűnik.
Na utánakutakszok .
9/10 anonim válasza:
Utolsó: Nyilván nem fogja senki egy 16 éves kis idiótának azt mondani, hogy "nyugi, kevés az esély, csináljad csak". Mert a nagy számok törvénye alapján a sok d.gásból egyszer összehoz egy gyereket.
És bizony vannak olyan nők, akik az első megszakításos szexnél teherbe esnek.
10/10 anonim válasza:
18 evesen vedekezes mellett lettem terhes aztan 28 evesen a masodik honapban sikerult a baba vitaminoztam ,mertem a homet,ovuteszteltem.Most 30 vagyok es megint babat szeretnek de most nem jott meg ossze.Ezzel azt akarom mondani,hogy a kor is szamit szerintem.Minel fiatalabb az ember annal konyebb a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!