Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a felfogás? Egy férfi megcsalhat, de egy nő nem?
Hát van egy kis himsoviniszta beütése mitagadás.
Egyébként iszonyat hülyeség, ha valaki szeret valakit nem csalja meg ha nő ha férfi.
A párod téved. Ha durvábban akarnék fogalmazni, azt mondanám, hogy nem tart vele egyenrangúnak. Csak azt csinálja meg veled, amit nem bánna, ha te csinálnál meg vele. Ha neki belefér, hogy ő megcsal téged, te pedig (rendes szerelmes nő lévén) megbocsáss neki, akkor te is elvárhatod tőle azt, hogy ha megcsalod, akkor bocsásson meg neked.
Egyébként mi az, hogy nem változtat egy megcsalás a férfin? Ez a hírhedt "a férfiak érzelem nélkül is tudnak dugni" tétel volna? Mert akkor jelzem, hogy a nőknek is megy érzelem nélkül. Ezen felül pedig ez a mondat ("nem változtat") azt is jelenti, hogy a férfiak "nem tehetnek" arról, ha megbotlanak, mert "ők ilyenek, szegények". Mert ugye a tesztoszteron meg a vágy, ami ellen nem lehet tenni, jajistenem. Na most én férfiként elég megalázónak érezném, ha úgy állítanának be, mintha egy f.szvezérelt automata lennék, már bocsánat.
Hát én otthagynám, mint eb a szaharát.
Ha nála ez az elmélet, ez lesz a gyakorlat is. Aztán majd lehet megbocsátanod.
Nem ott van elrontva ez a kérdés h "egy nő nem csalhat meg" hanem ott hogy egy férfi igen ....
amugy ez tényleg nagy butaság mindenki csalhat...nincs megtitva ...de rohadnagy szemétség akár férfi akár nő részéről...
Akkor viszont sürgősen gondolkodj el azon, hogy mennyi ideig akarsz vele lenni. Nagyon megalázó, amit mondott, hogy majd egy hét után egy kis énekléssel kiengesztel. Mégis mit képzel magáról? Nagyon nyeregben érezheti magát, ráadásul a te önbecsülésed rovására.
Te pont azért vagy szerelmes belé, mert nem akarsz mással lenni, még egy éjszakára sem. Ő viszont nem lehet nagyon szerelmes beléd, ha lazán el tudja képzelni, hogy egy megcsalást majd lerendez egy szerenáddal. Micsoda egy beképzelt alak, anyám... Úgy kirúgnám, hogy a lába sem érné a földet.
(21.49-es)
Szerintem a legszemétebb dolog, amit a szerelemben meg lehet tenni. Bár ahogy mondják a szerelemben és a háborúban mindent szabad.. Én pedig kiegészíteném azzal, hogy "ha van hozzá gerinced".
Szerintem undorító dolog.. az pedig hülyeség, hogy nem tudják magukat kontrollálni. Kétlem, hogy rájuk ugrana egy csaj és megerőszakolná őket. De még ilyenkor is simán ellen lehet állni, mert azért mégis egy pasi egy csaj ellen..
Amúgy én a helyedben megmondanám a barátodnak, hogy hogyha nem szeret hát próbálkozzon csak, csaljon meg, aztán majd meglátja, hogy hogy fogod te azt megbocsátani..
Bár lehet, hogy nem kéne biztatni, de én egy ilyen felfogású férfi mellett nem sokáig bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!