Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez a felfogás? Egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a felfogás? Egy férfi megcsalhat, de egy nő nem?

Figyelt kérdés
Párommal ma beszéltük a témát,azt vallja,egy szerelmes nő,megbocsájtja, ha a barátja félrelép,mert egy férfin az nem változtat. Én tagadom ezt, ha szeretek valakit,ahhoz ne érjen más,nincs bocsánat. Szerinte a férfi néha megbotolhat,de nők esete más,ők nem, rajtuk változtat,ha egy jobb adottságú férfival vannak. És majd egyetértek vele, ha szerelmes leszek. Úgy vélem, ez hatalmas butaság. Mi a véleményetek erről a felfogásról?
2009. jún. 3. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze ez mindig így van!A férfi mindent meg tehet,de a nők nem De miért?mert a nőnek az a dolga hogy főzzön mosson takarítson...a férfiak szerint mi rabszolgák vagyunk és mindent el kell viselnünk!Ha a pasid megcsal dobd ki!Ne alacsonyodj le a szintjére ne csald vissza!*
2009. jún. 3. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:

nekem a szerelmem mondta egyszer: "ha megcsalsz röpülsz" erre elkezdtem gondolkodni *hmm mondom ha te megcsalsz...* mire ő: "és kicsim, ha megcsallak, röpülök. de nem foglak megcsalni"

miért csalhatná meg a férfi a nőt? egy őszinte kapcsolatba nem fér bele. szerintem.

2009. jún. 3. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Aztán miért is vagy vele??
2009. jún. 4. 10:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Helló, én nem tartom annyira fekete-fehérnek a dolgot.

Szerintem biológiai okai vannak "férfi igen, nő nem" gondolatnak.

Ha a férfi kefél erre-arra, és az asszony nem, akkor biztos lehet benne, hogy az asszonytól saját gyerekei születnek és így továbbörökítette magát.

Ha viszont az asszony kefél félre és gyerek lesz, akkor a férfi, aki vele él, nem tudta továbbadni az örökítőanyagát.

Szóval, szerintem innen van az egyenlőtlenség.

Mégis, ha felvilágosult módon állunk hozzá, a 21 században, fogamzásgátlók mellett a férfiak nem mondhatják azt, hogy amit maguknak elnéznek, az asszonynak nem...

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mi oda-vissza megtettük, tehát tudok objektíven beszélni. Amikor én tettem meg, egy vállrándítással elintéztem, hogy ilyen a természetem és kész. Amikor meg a feleségemet kaptam rajta, hogy más férfival tart kapcsolatot, és keféltek is, majdnem beleőrültem. Egy fél év kellett, amíg megbeszéltem magammal, hogy ha a sok puncit, amit az évek alatt megkaptam ajándéknak veszem, akkor nem tehetek a feleségemnek szemrehányást, ha egy kis ajándékot akart magának... Végül kibékültem magammal, és természetesen kibékültem vele is. Visszatekintve, a megcsalás ide-oda nagyon hasznos volt- megmutatta, hogy nem a kényszer tart minket össze, hanem a szándék, hogy együttlegyünk. Megtanultuk, hogy vannak testi vágyaink és nem tudjuk azokat elfojtani egy párkapcsolatban. Azóta együtt kalandozunk, de az már egy más téma.

2009. jún. 4. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:

11:52-es: értem én, hogy örökítés meg minden, de azért most már kicsit túl kellene lépni ezen a genetikai érven, ugyanis az emberek java nem kizárólag azért szeretkezik, hogy továbbörökítse magát. :) Szóval ez az érv az emberiség születése idején érv volt, most már nem az. :)

És te magad is írod, hogy a feleséged kalandját sokkal nehezebben fogadtad el, magadnak könnyebben megbocsátottál. Egyébként szerintem működhet a nyitott kapcsolat is, de ahhoz mindkét félnek akarnia kell ezt, nem pedig úgy, hogy egyik szerelemből belemegy, de közben megőrül a féltékenységtől.

Ami a testi vágyakat illeti: csak a saját szempontomat tudom elmondani, de én a saját testi vágyaimat a saját kapcsolatomon belül élem ki. Ez nem azt jelenti, hogy néha ne kívánnék meg egy másik férfit, és az is megesik, hogy vad álmaim vannak vele, és bizonyára a párom is így van néha. De nincs az a férfi, akinek a szép szeméért felrúgnám ezt a kapcsolatot.

2009. jún. 4. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!