Miért akar mindenki lány albérlőt?
Albérleteket nézegetek, és 10-ből 6-7 kizárólag lányoknak adja ki. De miért?
Ha most valaki pontosan fizet, nem iszik, nem dohányzik, és nem bulizik, akkor miért nem mind1, hogy fiú-e az illető, vagy lány?
Miért preferálják jobban a lány albérlőket?
(itt most egyetemista albérlőkről van szó, nem felnőttekről)
Nem, de az azért idegesítő, hogy az ember fejre is állhat akkor is lány albérlő kell. Tökmind1 h a főbérlő nő, vagy férfi, vagy házaspár.
Ha egy fiúval nincs semmi gond (buli pia stb nincs) akkor nem értem mi a gond.
Főleg ha nő a főbérlő vagy házaspár :D
Hány olyan albérletről hallottál már, ahol a főbérlő megd*gta az albérlő lányt? Mert én egyről se. És gondolom 1 lány sem engedné ezt azért.
Azért, mert a köztudatban az él, hogy az egyetemista fiúk koszosak, büdösek, nem takarítanak, valamint isznak, buliznak, mindenféle nőket hordanak fel. A lányok meg egész nap tanulnak, szépen kitakarítják a lakást, rendet tartanak maguk körül, nem járnak buliba, nem locsolják szét a boroskólát a szőnyegen, nem hánynak a WC-be és homli idegen férfiakat sem visznek fel magukhoz.
A valóságban persze más a kép, mindkét nemben vannak jó és rossz bérlők, de ez a régi beidegződés nem akar kikopni a köztudatból.
Hát pedig ismerek olyna lányokat, akik rosszabbak mint 2 fiú.
Pedig ez szerintem nagyon nem így van, hogy a fiúk koszosak, büdösek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!