Ciki valakinek szólni hogy vegye le a cipőjét? Jogosan akadt ki?
Na ez érdekes volt. Engem is mindig arra neveltek, hogy "vedd le a cipőd, ha bemész valahová", nota bene itthon sem járkálok cipőben.
Most nemrég voltam barátomnál USÁ- ban. Megyek be (kertes ház, ilyen kis kertvárosi részen), előszobában veszem le a cipőt, erre az apja rámszól, hogy jaj, nehogy levegym már, nincs is sár, meg megfázok. Na, lestem egyet :D (megjegyzem, ők papucsban voltak, de nekem csak a csomagjaim közt volt egy papucsom, de azt jól elpakoltam, úgyhogy ahhoz csak akkor fértem hozzá, mikor kipakoltam, addig kifejezetten megtiltották, barátom is, meg a szülei is, hogy levegyem a cipőt.
Korábban irtam már,h nem ciki és igenis vegye le a cipőjét.
Ma igy jártam a vízóraleolvasóval,ráadásul szakad az eső egész nap(és kúszómászó kisgyerekem van)
Szoval jön be mert nem jol diktáltam be a számot,mondom neki h levenné a cipőjét?Válasz :nem,akkor nem enged be??
Hát mondom nem.
Kiakadt teljesen,de hát őt egy évben egyszer vagyok köteles beengedni h ő olvassa le.
Nehogymár végigtrappolja a lakást én meg takaritsak utána!!!
Meg ez alap dolog,főleg esőben hogy leveszem a cipőm,otthon is,hát még ha máshoz megyek,vagy ő otthon se teszi???
Szia!
A Provident-essel próbálj idöt egyeztetni, üljetek be a legközelebbi Mc Donald`s-ba, vagy Burger-be.
Cipöügy és egyéb kényes dolgok megoldva.
Én nem engedek be a lakásba idegent, megbeszélünk találkozót, de az otthonom az TABU! Az az én magánszférám, ha akarom-összekoszolom, ha nem akarom, hogy más koszolja, akkor szók.Ha nem tetszik, fel is út- le is út, többé nem invitálom haza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!