Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ciki valakinek szólni hogy...

Ciki valakinek szólni hogy vegye le a cipőjét? Jogosan akadt ki?

Figyelt kérdés
a providentes jön és nem veszi le soha.de most sár is van .meg vaj színű a szőnyeg.garzonban lakok,és a belépő után egyből a szobába jön.keresztül egy birkabőr utánzat szőmyegen.és hát én amúgy is tisztaság mániás vagyok.eddig nem szóltam mert nyáron nincs sár.de mostmár más.megkértem és közölte nem veszi mert fűzős és neki nincs ideje kötögetni a cipőt.mondtam nem baj akkor se jöjjön be cipőbe.azt mondta akkor nem jön be majd közölte hogy nem sértődött meg.szerintem nem is neki kéne megsértődni.meg azt mondta gondoskodjak róla hogy ne legyen ilyen gond.hát kiakadtam!!!rendezzem át a házat vagy vegyek másik szőnyeget?nagyon mérges vagyok.most fúj rám.mit csináljak?
2009. okt. 14. 17:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Na ez érdekes volt. Engem is mindig arra neveltek, hogy "vedd le a cipőd, ha bemész valahová", nota bene itthon sem járkálok cipőben.

Most nemrég voltam barátomnál USÁ- ban. Megyek be (kertes ház, ilyen kis kertvárosi részen), előszobában veszem le a cipőt, erre az apja rámszól, hogy jaj, nehogy levegym már, nincs is sár, meg megfázok. Na, lestem egyet :D (megjegyzem, ők papucsban voltak, de nekem csak a csomagjaim közt volt egy papucsom, de azt jól elpakoltam, úgyhogy ahhoz csak akkor fértem hozzá, mikor kipakoltam, addig kifejezetten megtiltották, barátom is, meg a szülei is, hogy levegyem a cipőt.

2009. nov. 7. 13:21
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Korábban irtam már,h nem ciki és igenis vegye le a cipőjét.

Ma igy jártam a vízóraleolvasóval,ráadásul szakad az eső egész nap(és kúszómászó kisgyerekem van)

Szoval jön be mert nem jol diktáltam be a számot,mondom neki h levenné a cipőjét?Válasz :nem,akkor nem enged be??

Hát mondom nem.

Kiakadt teljesen,de hát őt egy évben egyszer vagyok köteles beengedni h ő olvassa le.

Nehogymár végigtrappolja a lakást én meg takaritsak utána!!!

Meg ez alap dolog,főleg esőben hogy leveszem a cipőm,otthon is,hát még ha máshoz megyek,vagy ő otthon se teszi???

2009. nov. 10. 15:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!

A Provident-essel próbálj idöt egyeztetni, üljetek be a legközelebbi Mc Donald`s-ba, vagy Burger-be.

Cipöügy és egyéb kényes dolgok megoldva.

Én nem engedek be a lakásba idegent, megbeszélünk találkozót, de az otthonom az TABU! Az az én magánszférám, ha akarom-összekoszolom, ha nem akarom, hogy más koszolja, akkor szók.Ha nem tetszik, fel is út- le is út, többé nem invitálom haza!

2010. júl. 11. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!