Ciki ha 16 eves fiu letemre imadok hireket olvasni, foleg tech, tudomany es kulpolitika?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 11:06
1/12 PatrishaTaylor válasza:
Nem,sőt,én egyenesen támogatom. Én lány vagyok,de én is mindennap olvasom a híreket.
2/12 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nem. Miért kérdezel rá nyilvánvaló dolgokra?
3/12 anonim válasza:
Nem ciki.
Híreket én csak néha olvasok.
A tudomány az kifejezetten tetszik.
16/L
u.i.:Nem mindenki ilyen azért.Éppen ezért jó is ez.
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem, én is szoktam. Mondjuk politikát csak ritkábban, mert egyes politikusok aljas húzásaitól felfordul a gyomrom. 16/f
5/12 anonim válasza:
én is mindennap végig futom a híreket. miért lenne ciki? alapvető dolog hogy az ember szeretné tudni mi folyik körülötte
6/12 anonim válasza:
Az a ciki,hogy ilyet kérdezel fiú létedre..
Ciki az lenne,ha Hello Kitty-s naciba rohangálnál ..
8/12 anonim válasza:
Harmadik vagyok.
Nem azért,de szerintem nem baj hogy megkérdezte.
Miért ne kérdezhetné meg..
9/12 anonim válasza:
Nem ciki-e, ha cipőt húzok a lábamra? Nem ciki-e, ha vizet iszok, ha szomjas vagyok? Nem ciki-e ha elsősegélyben részesítek egy bajbajutott embert? Lehet ilyeneket kérdezni, de semmi értelme. A kérdező 16 éves és feltételezem, hogy nem földönkívüli és nem csökkent értelmi képességű, ezért gondolom, hogy ez egy felesleges kérdés. Szerintem csak unatkozik és nem jutott jobb az eszébe.
10/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem azért tettem föl a kédést mert unatkozom, hanem azért mert amikor felnyitom laptopot, vagy a telót bekapcsolom, akkor nem a facebook az első hanem az index, vagy az origo vagy stb és ezt nagyon sokan körülöttem furcsállják, vagy az 1-2 évvel fiatalabb kis facebook függő szöszik pedig konkrétan csusságolnak érte.
2013. jún. 26. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!