Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit jelent ha a pasi a hüvelyk...

Mit jelent ha a pasi a hüvelykujját és mutatóujját összeilleszti? Olyan mintha egy kört formázna ki belőle. mit jelent?

Figyelt kérdés

onnan a kérdés, hogy több helyen is láttam, kíváncsi vok mit jelent

előre is köszi a válaszokat :)

2013. jún. 22. 22:43
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
haha :)
2013. jún. 22. 23:52
 22/33 anonim ***** válasza:
Szerinted egyébként az, aki mutogatja, azon okból mutogatja, amit itt valamelyikünk megnevez?
2013. jún. 23. 00:15
 23/33 anonim válasza:
Azt jelenti: "fantastisch!"
2013. jún. 23. 00:21
 24/33 anonim ***** válasza:

1. verzió: Azt jelenti, OK, rendben.

2. verzió: Egy játék, aminek az a lényege, hogy, ha belenézel, akkor a másik aki a kört formázta, megüthet a vállad, ha sikerül átszúrnod a mutatóujjaddal a kört anélkül, hogy a másik megfogta volna az ujjad, te üthetsz a vállára. Ja és váll fölött mutatni nem ér.

3. verzió: Ő valójában teafiltert mártogat, csak véletlenül nincs a kezébe se filter, se víz amibe mártogatna.

2013. jún. 23. 06:43
 25/33 anonim válasza:

Nekem is mutatták már, megkérdeztem h mit jelent.

Azt mondták h ha egy fiú mutatja ezt és belenézel akkor le kell sz*pnod :D

2013. jún. 23. 12:39
 26/33 anonim válasza:
Neem, ez egy német jel!
2013. jún. 23. 15:01
 27/33 anonim válasza:
Fantastisch!!!
2013. jún. 23. 15:01
 28/33 A kérdező kommentje:
........
2013. jún. 23. 22:05
 29/33 anonim ***** válasza:

Kénytelen leszek megint bevállalni, h lepontoznak.

Mégis megkockáztatom, h felvilágosítom a többséget. Nem vagyok beképzelt, csak tudom, mi folyik a háttérben.

Számos jelképet elterjesztenek semleges, v pozitív jelentéssel. (Vagy épp a fordítottja, mint pl a pozitív, harmonikus szvasztikát, indiai szimbólumot Hitler némi módosítással felhasználta.)

A hippik békejele eredetileg a halál rúna, csak annyi a differencia, hogy "fotónegatívja".

A metálvilla a sátánisták ördögét szimbolizálja, ördögszarvra utal.

Akárcsak a V jel. NEM "victory=győzelem" a jelentése, bár ezt terjesztette el erről a hatalmi elit, ahogy a metálvillát metálkoncertekre. Bár a pápától a Beatles-ig sokféle más BEAVATOTT réteg is mutogatta már 40-50 éve, mindmáig.

Az "O-forma" is a hatalmi elit sátánista jelképe valójában, amúgy tényleg OK jelentést terjesztettek el erről. Hiszen ezáltal is öntudatlanul a sátánt szolgálja, aki nincs tudatában ennek. AZ "O" az egyszemű, egyik sátánista lényre utal, lásd, egydolláros a piramis tetején. Az ókori egyiptomi egyszeműből vette át, és terjesztette el OK jelként a sátánista hatalmi elit mint kisajátított jelkép.

Lehet lepontozni, és szűklátókörűnek maradni. Már megszoktam. Nem feltétlen reális mind, amit írtam, de úgy gondolom, elgondolkodásra érdemes. NEM KELL MINDENT KÉSZPÉNZNEM VENNI, CSAK MERT SZOKÁS, Pl egy magyarázat. Se a többségit, se az enyémet.

2013. jún. 24. 10:57
 30/33 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, hogy hogyan mutat valaki valamit.

Mutathatja úgy, hogy közben a szemedbe néz és tudatosan üzenni akar valamit, vagy úgy, hogy könyvet olvas, vagy ül a buszon, és szórakozottan morzsolgatja az ujjait.

2013. jún. 24. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!