Mit jelent ha a pasi a hüvelykujját és mutatóujját összeilleszti? Olyan mintha egy kört formázna ki belőle. mit jelent?
Figyelt kérdés
onnan a kérdés, hogy több helyen is láttam, kíváncsi vok mit jelent
előre is köszi a válaszokat :)
2013. jún. 22. 22:43
11/33 anonim válasza:
4-es vagyok.. nálunk ezzel szívattak rengeteget.. és arra gondoltam, de akkor nem mindenhol trendi úgy látom :D
12/33 anonim válasza:
Nem, nem mindenhol 'trendi', 10 év felett már nem az.
13/33 anonim válasza:
Jaj tényleg, nem az a játék amikor gyűrűt formálsz a mutató és a hüvelykujjadból, és aki belenéz annak addig ütheted a vállát amíg meg nem köszöni, de minimum egyszer.
14/33 anonim válasza:
jajj akkor én az öregebb korosztályba tartozom..
15/33 A kérdező kommentje:
ezt nem hiszem el: szüziesség, szórakozás, tetszés...
találjátok már ki melyik!
2013. jún. 22. 22:59
16/33 anonim válasza:
4-es vagyok: a szűziesség akkor, hogy ha lent mutatják, kb a derék magasságban... szóval én erre gondoltam..
17/33 A kérdező kommentje:
ok...és ha úgy mellkas magasságban?
2013. jún. 22. 23:10
18/33 anonim válasza:
19/33 A kérdező kommentje:
okés, köszi....
2013. jún. 22. 23:16
20/33 anonim válasza:
Belenyúlt a pillanatragasztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!