Illetlenség egy csövesnek úgy köszönni, hogy cső?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 16:15
1/8 anonim válasza:
Ez a jolneveltség havi csucskérdése!!!!!
2/8 anonim válasza:
Erről az jut eszembe, amikor a tesómnak volt egy homoszexuális szomszédja, és a két lakásnak közös rácsa volt a lépcsőház felé. Egyik nap a tesóm észrevett, hogy a rács zárját valaki megbabrálta, nehezen nyílt. Szólt a szomszédnak, hogy "Valaki megbuzerálta a zárat!" - a meleg srác utána nem beszélgetett vele többet!
5/8 anonim válasza:
Én a 150 kg.-os szakácsgyereknek köszöntem: hi (háj) zokon vette azóta nem beszélünk pedig épp angolul tanultam ez a mentségem.
6/8 anonim válasza:
Hivatalos megnevezes,hajlektalan.Tehat vegulis nem illetlenseg,de ha te megis ugy koszonnel,hogy "cso"es ezert veletlenul pofanbasznak,az mar a te bajod...hihi.Egyebkent jok voltak a hozzaszolok!Jot rotyogtem!
7/8 anonim válasza:
Nem illő az ilyen stílus. egy csöves is ember még ha le is csúszott az élete, jó lehet nem is az ő hibájából!!
Nem is oly rég egy áruház előtt várakoztam a férjemre, mert visszament még vásárolni. Csöves emberek álldogáltak ott ketten hárman. Én viszont rágyújtottam volna, de nem volt tüzem. kértem tőlük tűzet és megkínáltam őket viszonzásul cigarettával-- de előtte tisztelettel köszöntem, mint ahogy én is elvártam volna önmagamnak.
az ember soha nem tudhatja hogy mit hoz a sors. Lehet valaki ma milliárdos, és holnapután egy koldus szegény-- megtörtént ez már az infláció idején és a bankok befuccsolása idején.
8/8 anonim válasza:
Nem illetlenség. A csöves hivatalos megnevezése hajléktalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!