Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illetlenség Üzleti megbeszélés...

Illetlenség Üzleti megbeszélésre 1 órával később érkezni?

Figyelt kérdés
Szerintetek tiszteletlenség meghatározni egy üzleti dologgal kapcsolatos megbeszélés kezdési időpontját úgy, hogy az egyik fél az elején jelzi, hogy nem megfelelő számára, csupán 1 órával később érne oda, mert nem engedik el a munkahelyéről? Ha az a reakció, hogy ne aggódj, addig majd másról beszélgetünk... Mit szólnátok?Zokon vennétek?
2013. márc. 25. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
ha egy megbeszélésre előre leegyeztethető az időpont, és valaki előre jelzi, hogy akkor nem tud részt venni, csak később, akkor célszerű a megbeszélés időpontját átrakni ... ha nem rakják át, akkor az a többiek problémája, nem azé aki jelezte, hogy foglalt
2013. márc. 25. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem illem kérdése szerintem. Kinek fontos, hogy akkor kezdődjön? Kinek fontos, hogy az a résztvevő ott legyen? Ki kinek a felettese?
2013. márc. 25. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenhova illetlenség késve érkezni.
2013. márc. 25. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha az illető az elején szól, akkor nem késés, mert szólt, hogy nem jó az időpont. Nem felettes senki, egy leendő üzleti kapcsolat a tárgya a találkozónak, tehát egyenrangú felek vannak.

Szerintem az a korrekt, ha olyan időpontot határoznak meg, ami mindenkinek megfelel.Szerintetek?

2013. márc. 25. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán láttam olyat, hogy egyenlő rangú lenne két üzleti partner (ld. "a vevőnek mindig igaza van").

Nekem úgy tűnik, jelen esetben a másik fél az, aki a feltételeket diktálja, úgyhogy alkalmazkodnod kell.

2013. márc. 25. 15:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) Nekem is az volt az érzésem, hogy semmibe veszik azt akit "nem várnak" meg. Azt hiszem várok olyan üzletfelekre, akiknek jelentek annyit, hogy megtisztelnek egy mindenkinek megfelelő időponttal.

Csak szerettem volna tudni, hogy más is így látja -e :)

2013. márc. 25. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!