Miért van az, hogy pont a bunkó (ez relatív) emberek várják el a legjobban a kedves bánásmódot?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, pont azok az emberek várják el a legjobban,hogy szépen szóljanak mindig hozzájuk,és megfontoltan,akik alapból mogorvák,sértődékenyek ,és nem szeretnek szépen beszélni a másik emberrel.Ez igaz a megjelenésre is.Azok a férfiak vagy nők várják el,hogy párjuk ragyogó legyen,akik csúnyácskák.2013. máj. 24. 11:46
1/8 anonim válasza:
Rossz a megfigyelésed. Hány emberen alapul? 2?
2/8 Ítélethozó válasza:
Utolsó ez nem 2 emberen alapul, hanem mindössze saját magán, ahogy általában az összes.
A kérdés valójában így hangzik:
Megfigyelte, hogy azoktól az emberektől várja el a legjobban azt, hogy ne kelljen velük szépen és megfontoltan beszélni, akiket ő maga nem szeret. Azoktól várja el, hogy szépen reagáljanak az ő beszólásaira, akikre ő maga is hasonlóképp szokott reagálni.
Ez igaz a megjelenésre is. Azok a férfiak és nők akiket ő csúnyának tart, és nem tart rájuk igényt, azok várják el szerinte a legjobban, hogy Ő maga is szép és ragyogó legyen.
3/8 anonim válasza:
Így hozták nyilván a tudomásodra. Ha kedveskednének továbbra is, annak ellenére, hogy ugyanúgy gondolják, nem jönne le valószínűleg számodra.
4/8 anonim válasza:
Mert a bunkóság gyökere gyakran az önzés.
5/8 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem egyébként. Legalábbis a környezetemben a legordenárébb, legtaplóbb emberek vannak felháborodva, ha vki nem úgy cselekszik, ahogy ők fütyülnek, vagy nem adja meg nekik a kellő tiszteletet. Sztem ők úgy gondolják, hogy a mások b.sztatására való "képesség" az a többiek felé emeli őket, és a többieknek kutya kötelességük szépen viselkedni velük szemben...
6/8 anonim válasza:
A megjelenéssel nem értek egyet,ez nem törvényszerű egyáltalán.A bunkóságban már sokkal több valóságtartalmat látok,ahogy írta az egyik válaszoló is,a mogorva,sértődékeny,bunkó emberek önzőek,magukkal vannak elfoglalva,így adni nem sokat képesek,viszont követelőzni szeretnek.
7/8 anonim válasza:
Mert kb annyira fejlett az önismeretük mint egy zöld szemes ostorosnak...
8/8 Gloria92 válasza:
mert nekik van a legnagyobb szükségük rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!