Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért kell pont a busz közepén...

Miért kell pont a busz közepén csókolózni jó hangosan? Miért nem lehet otthon?

Figyelt kérdés

Minden nap megyek busszal 2-szer 30 km-t, és gyakran találkozok olyan fiatal párokkal, akik felszállnak a buszra, és fél órán át csak ölelgetik, meg csókolgatják egymást, csak a cuppogást kell hallgatni, még úgy is hallom, ha hallgatom a zenét. Jójó, azt megértem, hogy a nap először találkoztak, és akkor egy párat, de ezt 1 órán át hallgatni elég idegesítő tud lenni.

Egyébként én is tizenéves vagyok, de én azt gondolom, hogy otthon kell az ágyban b@szni, nem pedig egy jól megtömött busz közepén állva.

Szerintetek? Miért nem esik le nekik, hogy bunkóság?

2013. márc. 12. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
44%

Én se szeretem, amikor ezt csinálják, főleg ha még az utat is elállják. Gondolom otthon nem tudnak találkozni... Mondjuk én 27 vagyok, párom 30, van lakásunk, mégis ő az út közepén is megállna puszilgatni, ami mondjuk nem lenne baj, csak szerintem ez egyrészt magánügy, másrészt én hülyén érzem magam, hogy pl. anyóséknál unnepen is

mindig adjak puszit, nagyobbat, a kamarának is, aztán a családi ünnepi videón ez lesz.. Szóval gondolom ők is így gondolják, hogy mindegy hol, de a másik szájában kell lenni.

2013. márc. 12. 21:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Azon gondolkozom, hogy ilyenkor kéne indítani egy jó kis heavy metált maximum hangerőn, nem tudom, mit szólnának hozzá... Bár szerintem észre sem vennék.
2013. márc. 12. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
A heavy metal nem csókellenes. Fogalmuk sem lenne, hogy nekik szól, és ellenük tiltakozol.
2013. márc. 12. 22:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Jójó... csak gondolkozok rajta. Amúgy sem azért csinálnám, hanem mert talán zavarná őket :)
2013. márc. 12. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Edda: Kör közepén állok

Erre szerintem abbafogják hagyni! :)

2013. márc. 12. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:

De épp ez az. Akkor olyan számnak kell lennie, aminek a szövegében van szó arról, hogy ne smároljanak a busz közepén.

Én nem szoktam csókolózni járműveken, de ha valakik smárolnának, és másvalaki meg elkezdene hangosan zenét játszani, nem tudnám összekötni, hogy az annak szól. Azt hinném, valami nagyképű paraszt, akinek nagyon fontos, hogy a zenéjét mindenki hallja.

(Egyébként nagyon rossz minőségű fülhallgatód lehet, ha a járó buszon áthallatszik a cuppanás.)

2013. márc. 13. 01:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem rossz a fülesem, sőt! Nagyon jó minőségben hangzanak rajta a zenék, meg nagyon hangosan is...

Csak én halkan szoktam hallgatni, mert nem szokásom másokat zavarni.

Amúgy ez hülye ötlet volt :D

2013. márc. 13. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan hallgasd fullon. Annyira hangos a busz, hogy más nem hallja.

(Ha meg heavy metal-t hallgatsz, szívesen melléd ülnék hallgatni - én mindig a tuctuc zenés nyomingereket fogom ki.)

2013. márc. 14. 00:18
 9/9 nikaa11 ***** válasza:
Én sem vagyok idős de a mai fiatalok 70% full bunkó is semmi illem nem fér beléjük.Gondold el milyen szülők lesznek ezekből..
2013. júl. 30. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!