Már vonatozni is óvatosan kell?
Szerintettek igaz lehet?
Munkatársunkat Pestre menet, Ludas és Kál közötti vonat szakaszon kirabolták. Üzleti tárgyalásra sietve felült az egyik hatszemélyes kabinba, ahol senki sem tartózkodott, vesztére. Valahol Kál és Ludas közötti szakaszon megállt a vonat öt percre.
A megállóban már várták a vonatot a „fiatalok” „színesfém tolvajok” „nem idén barnultak”. Elmondása szerint gyorsan történtek az események, de jól emlékszik mindenre. A vonatot nagyjából 20-30 „fiatalember” várta. Amint megállt rendszerint, hogy felvegye az utasokat, már fel is pattant a csapat a vonatra. Valószínűleg ketté, maximum háromfelé váltak. Az egyik csapat berontott a kabinban ahol Ő ült. Ép dohányzott, ami felkeltette a 8-12 „fiatal” figyelmét. Előre küldték a csapat tudósát, aki 16 év körüli lehetett, és tárgyalásba kezdett.
Aggyá egy cigit tesvírem – Kezdődött a tárgyalás.
Munkatársunk adott is egy szállal, udvariasan.
Oszt Puporkát meg Gazsit mög sem kínálod, te paraszt? - Folytatódott a tárgyalás.
Munkatársunk megkínálta a másik két fiatalembert is.
Nem jó ez így tesvírem. Add ide az egészet. - Mohóbb érdekérvényesítés kezdődött
Munkatársunk átadta az egész dobozzal, amiből 1 szál hiányzott a fiatalemberek találkozása előttről.
Közben 2-3 fiatalember kezdett ideges lenni a csapatból, elkezdek remegni. Valószínűleg egyre jobban fűtötte őket a tettrekészség. Egy kis bicska is előkerült hátulról.
Eközben a csapat zsenije érdeklődni kezdett, hogy mennyi pénz van a főhősünknél.
Nincs nálam pénz, vágta rá.
Majd a telefon kezdte foglalkoztatni a társadalmunk dolgos emberi tagját. Munkatársunkat felállította és ruházat átvizsgálást foganatosított meg.
A kutatás nem vezetett eredményre, szerencsére nagyon mély zsebű nadrágot viselt aznap, így hiába tapogatták a fiatalemberek a csípőjénél.
Ekkor jött a másik csapat tagjai, hogy megvan az okosság, siessünk.
Leszálltak a vonatról ráérősen, mint akik jól végezték az egész napos munkájukat teli szájjal hahotázva, de megfáradva elsétáltak a falu fele.
Ez egy régi történet, ami új életre kelt a Facebookon.
Az első jól írja. Nincsenek dohányzó kocsik. Még a vasútállomásokon sem lehetne dohányozni.
jogszabályban van megtiltva a beltéri dohányzás
egyébként Kál-Ludas között IC jár az üzletembereknek, nem személy, és sosem üres egy egész kocsi...
Sziasztok! A történetet én írtam. Jó lett volna egy forrásmegjelölés [link]
Kabinban voltam, egyedül. Senki sem állt felettem arra várva, hogy mikor gyújtok rá, és akkor agyonver egy lapáttal.. Aki szerint kamu a történet, még nem vonatozott vagy a Rózsadombon él, agy hazudik, vagy 12 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!