Csak engem idegesítenek a melegekkel kapcsolatos témáknál a bibliával jövők?
Meleg fiatal vagyok, de annyira unom már ezt a kétszínűséget, amit sok homofób heteró művel...
Soha életükben ki nem nyitották a Bibliát, de ha a melegekről van szó, akkor egyből mindegyikük milyen nagy bibliatudós lesz, és milyen hű és becsületes keresztények lesznek, amikor szerintem 90%-uk a templom közelébe se járt már évek óta.
Csak engem "zaklat", idegesít ez a mérhetetlen kétszínűség?
Miért jó ez az embereknek? Ha nem a melegekről szólna egy adott téma, eszükbe sem jutna a Biblia....
(elnézést a kirohanásért, de tényleg elszomorító, hogy ha a melegekről van szó, akkor játsszák a hűdenagy keresztény erkölcsű embert, pedig 100%, hogy egyik gyűlölködő sem az erkölcs mintapéldája)
Kedves kérdező!
Jómagam is homoszexuális vagyok, 18 éves fiú. Fontos lenne először is, és nem akarlak kioktatni, hogy tanuljunk meg higgadtak maradni még akkor is, ha le....-oznak minket. Igen velem is előfordult már, nem egyszer. DE.. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a Biblia nem tárgyalja leszbikusságot min bűnt. Másodszor pedig, tényleg érdekes, hogy a leszbikus nőkkel annyira nincs baj, egy meleg férfi ugyanakkor már nincs rendben. Úgy gondolom, hogy a társadalom jelenlegi férfiközpontúsága a magyarázat arra, amiért a meleg nő rendben, de a meleg férfi, fiú nincs rendben. A hölgyek és lányok figyelmét hívnám föl arra az antifeminista tényre, hogy világszerte jellemző, nemcsak Európában és Amerikában,de alsősorban az arab világban hogy csak a férfiak homoszexualitását ítélik el, a nőit viszont nem. És igen, azért nincs rendben a meleg férfi a Biblia szemszögéből, vagy legalábbis sok keresztény személy szemszögéből, mert egy meleg férfi az nem a patriarchális (férfiközpontú) modellt követi, és ebből a hímdomináns gondolkodásból származik az az egyensúlyhiány, ami többek közt a férfiak jóval nagyobb arányú foglalkoztatottságát, a gyermek szempontjából igen rövid GYES időszakot, minden kellemetlenséget előidéz. NEM a férfiassággal van baj, hanem ha a nőiesség és a férfiasság egyensúlya felborul a világban. Ezért van rendben a leszbikusság, persze a homoszexuális, biszexuális hölgyek, nők emancipációja terén is még van bőven munka, sokkal inkább mint a férfi homoszexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!