Manapság miért nem lehet semmit megkérdezni itt a Gyakorin, miért jön mindneki kötözködni?
Figyelt kérdés
Régen jó volt ez az oldal. De manapság bármit megkérdek, hogy miért vesznek olyan kocsit, miért divat az Iphone, miért tesznek ki Facebookra, miért hordanak olyan ruhát...
Jön a "téged miért érdekel? Miért zavar? Mi közöd hozzá!?"
Manapság miért lett ennyire kukacoskodó mindenki?
2013. máj. 4. 17:38
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy félreértik a kérdést és azt hiszik, te akarsz belekötni abba, hogy ki milyen kocsit vesz, milyen ruhát hord, stb. és ezek a válaszok inkább védekező reakciók.
2/7 anonim válasza:
Azt hiszik baromi menők ettől, hogy itt trollkodnak! Mostanában azt is megfigyeltem, hogy valaki/valakik a teljesen helyes, korrekt válaszokat is lepontozzák! Na ez pl. mire jó? Szánalmas kretének!
3/7 anonim válasza:
Szerintem is egy kicsit félre-érthetted a válaszokat. Pont az előbb olvastam a családi kapcsolatok kategóriában, valami azt kérdezi, hány Ft megtakarításunk van?
Látom, vannak rá válaszolók, pedig arra már én is azt (gondolom, de nem mondom) senkinek semmi köze hozzá. Szóval ezt már igen-igen magánügynek érzem.
5/7 anonim válasza:
Előzőnek: ez egy anonim oldal! minden más információ nélkül nyugodtan válaszolhat az ember ilyen kérdésekre is!?
6/7 anonim válasza:
Pár ember azért jár ide, hogy kieressze a gőzt. Ezzel nincs is baj, addig sem a szomszédjukkal üvöltöznek. Néhány kategóriában különösen sok a troll, ezekbe nem érdemes irkálni. Meg kell nézni, hogy hol vannak kulturált emberek. Meg attól is függ, hogy milyen kérdést teszel fel. Az iphone-hoz mindenki hozzá tud szólni (akár csak valami primitív sületlenséget), de ha felteszel valami intellektuális kérdést, amit sokan esetleg nem is értenek, arra képtelenség bunkó választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!