Ti jártok osztálytalálkozóra?
Egyszer voltam általános iskoláson, gimis meg nem volt nekünk, még ötéves sem. Ennyire jó volt az osztályközösség...
Ha szerettél oda járni és akarod látni őket, old meg valahogy, hogy eljuthass,
Én nem mennék el. Egyrészt, mert nem jártam jó osztályközösségekbe / 1 kivételével, 8. osztályt máshol tettem le, ott volt klassz /, másrészt, mert nem vagyok rá kíváncsi, kinek, milyen kocsija, szuper melóhelye, hány gyereke van, vagy épp hány válása volt. És a képmutatásra sem vagyok vevő / ne negédeskedjen velem, aki tojt a fejemre vagy cikizett folyamatosan annak idején /.
Régen volt, elmúlt, ennyi.
Ezen már én is gondolkodtam, hogy elmenjek-e a legközelebbire. Jövőre lesz a soron következő ötéves. Az előző ilyenen nem voltam, pedig szerettem volna menni, csak közbejött valami fontos. Az az előttin voltam, jó volt, nem az a hű de fantasztikus, de érdekes volt elbeszélgetni a rég nem látott ismerősökkel.
Szóval alapjáraton érdekelne a dolog, de nem tudom még, hogy elmenjek-e... a "kemény magban" nem voltam benne, de alapvetően jól kijöttem a többséggel. Szerintem most így úgy leszek, mint legutóbb, hogy hacsak nem jön közbe valami eget rengető, akkor elmegyek. (Aztán a múltkor mondjuk közbejött...)
Nyáron lett volna az áltsulis osztálytalálkozónk, de nem akartam elmenni. Még élénken él bennem az a sok bántás, cikizés, megalázás, ami akkor ért, semmi kedvem nem volt bájmosollyal ücsörögni közöttük. Majd 10-15 év múlva, ha máshogy látom, akkor talán elmegyek.
A középsulisra viszont szívesen elmennék. Ott sem volt minden tökéletes, de mégis mérföldekkel jobb.
Én pedig támogatom. Úgy vagyok vele, hogy legalább látják, hogy milyen szépen kialakultam.
Kinek a tanulás, kinek a karrier, kinek a család teljesedett ki. Esetleg mind. És ezekre a dolgokra büszke az ember. A régi sérelmek már sehol sincsenek. Felnőtt személyiségek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!