Nektek milyen idegesítő szokásotok van (vagy a környezetetekben élőknek)?
Mindenkinek vannak rigolyái, az enyémekből pár darab..:D
- sokszor órákon keresztül hallgatom ugyanazt a zenét
- körömrágás
- mindenhol otthagyom a cuccomat a lakásban
- állandóan elkések
- gyakran ha belevágok valamibe, szeretném a dolgot maximálisan, ha lehet 1000%-n teljesíteni
- ha valaki köhög, muszáj nekem is (ez valami pszichés alapú dolog xD)
Írjatok magatokról, vagy családtagról, vagy párotokról, de akár kollégáról is! A lényeg, hogy minél több legyen:)
Kedves Vaniliahime!
Én szívesen cserélnék Veled (a pontosságot illetően), ugyanis mindenhonnan elkések, még akkor is ha 2 órával előtte elkezdek készülődni és az út gyalog kb. 15-20 perc.
Anyám mindig is mondta, hogy a saját esküvőmet is le fogom késni:D
Én régebben rágtam a körmömet. Most meg köhögök (nem direkt csinálom, de már 7 éve folyamatosan köhögök... nem sikerült kideríteni az okát). Akkor... pótcselekvéseim vannak, pl. ceruza/tollrágás, ha ülök, mindig piszkálok vmit, ami a kezem ügyébe akadt, kattogtatom a tollat, remegtetem a lábam, dobolok a lábammal a padlón. Magamban énekelgetek, néha magamban beszélek (de akkor tudom is, hogy éppen magamban beszélek, mármint szeretek hangosan gondolkodni), nem tudok egy dologra nagyon sokáig koncentrálni. Ilyesmi. Ja, és rettenetesen rendetlen vagyok.
Amik nem az én rossz szokásaim, de ismeretségi körben találkoztam velük:
-a párom nagyon türelmetlen típus mindenben, így ha leülünk együtt enni, kb. duplaannyi ideig eszem, mint ő, pedig nem eszem lassan
-volt kolléganőm, amikor együtt voltunk beosztva, ötpercenként járt el a munkahelyünkről ügyet intézni, cigizni, mittudomén
-anyukám régebben kikukázta a szemetemből a számlákat, blokkokat, hogy utána szörnyülködjön, hogy mennyit költök szerinte felesleges dolgokra... (mostanában azért nem, mert talán a 25. kiakadásomra elfogadta, hogy ez engem zavar)... régebben felbontotta a leveleimet is, mert lusta volt megnézni, kinek jött (és most nem olyanokról beszélek, amiket 6évesen kaptam)... ja meg kérdezés nélkül beleevett a kajámba (abba is, amit én vettem magamnak)
-öcsém poénból hangosan böfög
12. vagyok...
Most, hogy így eszembe jut, a párom is lenémítja folyton a telefont, aztán az esetek 50%-ában veszi csak fel, és baromira nem érdekli, pedig akár vészhelyzetben is hívhatnák...
És ami az én hülye szokásaimhoz hozzátartozik még:
-az itthoni takarómat csak a piros felével az arcom felé téve tudok elaludni :D
-régebben még a TV-standby fényét is le kellett kapcsolnom, mert anélkül nem tudtam elaludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!