Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nektek milyen idegesítő...

Nektek milyen idegesítő szokásotok van (vagy a környezetetekben élőknek)?

Figyelt kérdés

Mindenkinek vannak rigolyái, az enyémekből pár darab..:D

- sokszor órákon keresztül hallgatom ugyanazt a zenét

- körömrágás

- mindenhol otthagyom a cuccomat a lakásban

- állandóan elkések

- gyakran ha belevágok valamibe, szeretném a dolgot maximálisan, ha lehet 1000%-n teljesíteni

- ha valaki köhög, muszáj nekem is (ez valami pszichés alapú dolog xD)

Írjatok magatokról, vagy családtagról, vagy párotokról, de akár kollégáról is! A lényeg, hogy minél több legyen:)

2013. ápr. 20. 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Saját:

-késés detto :D

-vannak olyan szavaim, amit szinte minden mondatomba belefűzök

-az optimizmusom és az állandó nevetésem, jókedvem, lehet, hogy sok embert idegesít már xD ez van...

-a füzetemben állandóan színezgetem kihúzóval a bekezdéseket

-alváshoz kell a tv

-ha éjjel 2-kor észreveszem, hogy az ágyamról le van csúszva a lepedő, akkor képes vagyok felkelni, ledobálni a párnákat, paplant az ágyamról, és felhúzni

-porszívózás-mániám van

-a telefonom állandóan le van némítva, ezért nem tudnak elérni soha :D

Mások:

-Anya rendmániás

-az irodalomtanárnőnk minden 2. szava: "őőőőőőőő..."

-az egyik tanárnőnk olyan rohadtul "logikusan" gondolkodik, és olyan lenéző, ha mi nem követjük az észjárását, hogy már utálom őt

2013. ápr. 20. 14:51
 2/13 A kérdező kommentje:

Nekem is a lenémított telefon még detto :D

és volt lenéző tanárom is..

családtag (többre is igaz):

- állandó, szinte percre pontosan történő köhögés

- cipő erőteljes letopogása a lábtörlőn

- elpakolja azokat a dolgokat, amikre nekem még szükségem van, de neki valamiért útjában vannak (vhááááá!!!)

- beleeszik a kajámba:@@@

- nem várja meg amíg befejezem a mondatot, hanem állandóan közbevág (bmeg, engedd meg, hogy végigmondjam!!xD)

- ajtó becsapása a másik lehető legteljesebb megzavarásával

- kérdezés nélkül elveszi a cuccodat, lehetőleg úgy, hogy ha használta, úgy rakja vissza, mintha el se tulajdonította volna

- telibe sz--ja hogy megtisztítottam a fürdőszobatükröt, és ráköp egy adag fogkrémet öblögetés közben...

2013. ápr. 20. 17:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugodtam, más sem tökéletes!

-Elpakolok dolgokat, jó helyre, itt biztosan megtalálom.

Mindíg keresek valamit. Két hete nem jövök rá, hová tettem a hintaágy vászon tetejét.

Férjem mos megint bejött, megeheti-e a levest? Méééé ne ehetné? Mindig kérdez. Leeszi az abroszt. Maradékot (szerinte maradék) kieszi a lábasból.

Én megengedem, hogy az ágyamban aludjon a macska.

Szerinte túl sokat takarítok. Nem igaz! Csak naponta felmosom a konyhát, amikor úgy gondolom, most talán egy fél óráig nem megy be. Tévedek. 5 perc múlva olyan szomjas, totál kiszáradt.

Gyerekeim már kirepültek..Hazajönnek, egy hétig mosok, pakolok utánuk. Mindíg macerás kaját főzetnek velem.

Cserébe olyan dolgokat kérdezek tőlük, amitől szerintem normális embernek égnek áll a haja. Hülyeségeket, de jól neveltek, nem a szemembe röhögnek.

Anyámat ha én hívom telefonon, Ádám-Évától kezdi a mondanivalóját, sokszor elvesztem a fonalat.

Röviden ennyi. Ja: azt mindenkiben úúúútálom, mikor megkérdezik, van-e már unokám. Magánügy. Nincs unokám, macskát tartok helyette. Viszont a lányokat nem csesztetem miatta, ő dolguk.

2013. ápr. 20. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:

enyém: (19L)

-nem lehet elérni telefonon soha

-rendmánia

-takarításmánia (nem tehetek róla,lenyugtat)

-néha nem figyelek arra mit mondanak nekem

-imádom kijavítani az embereket

-imádok ellenkezni és ellentmondani

-sokat foglalkozom a külsőmmel

-kicsit lassan tevékenykedem, de precízen

-néha értetlenkedem

2013. ápr. 20. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, mintha csak én írtam volna :D 19/L
2013. ápr. 20. 20:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire idegesítő de mindent egy megadott sorrendben csinálok.

Pl Minden nap felkelek, megvetem az ágyat, aztán zuhanyzom, majd kajálok, jöhet a fogmosás aztán bepakolom a táskám majd megfürdök és végül fel öltözöm. És soha nem cserélem meg a sorrendet.

Amikor haza jövök táskát le gépet be weboldalak átnézni mailek, fb, torrent...

Majd kajálok,közbe zenét hallgatok, átnézem és megírom a leckét. Utána jöhet a napi angolozás. Aztán játszom valamennyien FPS-t v TPS-t és megnézek egy filmet. Majd lefekszem.

Párom nincs de erősen kétlem h el tudná viselni ezt a mániás rendszeremet.

24 F

2013. ápr. 20. 20:40
 7/13 anonim ***** válasza:
A rendszer nem rossz, utolsó :)
2013. ápr. 20. 21:33
 8/13 A kérdező kommentje:

Ezek nagyon jók :D

Egy csomó mindenben magamra (és másokra is) ismertem :)

2013. ápr. 21. 16:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves 6.!

Összeköltöznék veled egy hétre.. :) Tanuljak már valami logikát, sorrendet, nem ez a hülye kapkodás, mert szervezetlenül intézem a dolgaim. Trehány éppen nem vagyok,

de sorrendet nem ismerek.

Találsz ilyen hozzád illő párt! Legyen szerencséd hozzá!

2013. ápr. 21. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Kicsit karót nyelt vagyok, ahogy az egyik válaszoló írt, én is rendszer szerint élek. Szeretnék kicsit spontánabb, rugalmasabb lenni, de nem megy. Megvan a magam kis rituáléja, amihez ragaszkodok.

Nagyon sokat tüsszentek egyszerre, olyan 7-8-at minimum. Ez mások szerint vicces, engem nagyon zavar.

Túl pontos vagyok. Képes vagyok elindulni a 15:35-kor induló buszhoz negyed négy előtt, úgy, hogy 5 perces sincs az út.

Megőrülök a rendetlenségtől és a kosztól, a mosatlan edényektől, portól, koszos szőnyegtől, kicsit rendmániás vagyok. Ez idegesíthet másokat, mert ilyenkor mindig zsémbelek.

Ha valamire rá vagyok kattanva, akkor csak, és kizárólag rról szeretek beszélni (az utóbbi időben pl Disney-mánia uralkodott el rajtam, és HP-fanatizmus).

Tépkedem a hajam.

Rágom a körmöm körül a bőrt. A körmömről pedig gyakran lerágom a lakkot. Fúj!

Mindenen sírok. Azt mondják cuki, de szerintem egy idő után már mindenkinek tele van vele a hócipője.

2013. ápr. 23. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!