Miért nem akarja senki megvenni az MP4 lejátszom? Ennyire nem 'divat' már ilyen lejátszót hordani?
Elakarom adni 2-3 éves Philips MP4 lejátszómat, és senki nem érdeklődik, semmi. 8GB-s, kiváló állapotban. Nem használom, el akarom adni mert csak a port fogja meg a pénz is kell. 19ezerért vettem anno, 10k körül raktam fel 2 site-ra is..
Ennyire nem divat már hordani ilyeneket? 8GB szerintem még mindig elég sok zenének adna helyet.. (OFF:Hogy tudnám eladni?)
5 ezerért meg nem éri meg eladni..19 ezerért vett cuccot 5 ezerért...akkor inkább odaadom ismerősnek ajándékba vagy akármi..
Az a fura hogy 1 ember elv meg is vette volna, csak aztán utólag lemondta az átvételt..
Nem tudom, hogy tisztában vagy-e a közgazdasági törvényekkel, de amikor megvetted 19 eFt-ért az MP4 lejátszót, már esett az ára, és ha el akarnád adni, nem tudnád, csak mondjuk 15 eFt-ért. Lehet, hogy gyakorlatilag még nem használtad, de közgazdaságilag és elméletileg az már egy használt termék. Na most képzeld el, hogy 2-3 éves, és még használtad is, gyengült az akkumulátora, karcos lett, elavult lett, a piacon már vannak más készülékek amik jobbak és többet tudnak. 10 eFt-ért én sem venném meg, és még 5 eFt-ot sem biztos, hogy adnék érte, hiszen a garancia már elvileg ugrott róla. Egyébként én egy noname lejátszót használok, 1 GB-os, nekem bőven elég, úgy is törölgetem a régieket és felmásolom az új zenéket, ha már meguntam a régieket.
Egyébként sok múlik a hirdetésen is, ha nem frappáns, nem vicces, sok ember átsiklik felette. Ha okosan hirdetsz, hangsúlyozd az előnyeit az okos telefonnal szemben: ezt zenelejátszásra tervezték, amit kiválóan teljesít is (reális üzemórát is írhatsz, hogy mennyit bír), az okos telefon meg fényképezik, internetezik, telefonál, sms-t ír, lemerül a kedvenc zenénk közben.... :D Jó marketinggel egy furik (pestiesen talicska) sz@rt is el lehet adni! :D
Minden annyit ér amennyit adnak érte, nem annyit amennyit kérnek!
(milyen jó, hogy azt sem tudom hogy kerül bele az MP3-ba az amit lejátszik, nem hogy az MP4-be, megspóroltam egy pár kilobájtot az agyamban, már úgy is elavult tudás lenne ☺.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!