Lehet e levonni konzekvenciát abból, ha valaki a nekem írt levélben a rám vonatkozó "te" szót nem nyagy T-vel írja?
Társkeresésből kifolyólag levelezek néhány Nővel,és sajnos a fent leírtakat veszem észre.Én ebből a szempontból nagyon kritikus vagyok,és ha valaki nem illeti meg a másik ember személye felé irányuló szavakat nagybetűs kezdéssel,akkor már sok jóra nem tudok gondolni...
Értem ez alatt,az illető kifinomulatlanságát,és ebből kifolyólag a szokásait,igényeit már el is tudom képzelni.
Baj,hogy így látom,más is van így ezzel?
(43F vagyok,szakmunkás végzettséggel,és vasúti forgóvázakat javítok.)
ja, és a kérdésed megfogalmazása - tehát a stílusod - nem vonzó egy nő számára ... többnek akarod mutatni magad, mint ami vagy, és úgy gondolod ez az affektálós stílus az értelmiség közé emel ... hát nem!
és bocs, hogy ezt így leírtam, de neked teszek jót, ha ezen esetleg elgondolkodsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!