Én olyan jókat szoktam röhögni éttermekben egyes emberek bénázásain, főleg egy csapóajtós étteremnél. Csak én szerintem "ciki", ha valaki ezt nem tudja?
Főleg a férfiak okoz problémát a csapóajtó, amikor a párjukkal készülődnek az étterembe.
A férfinek kell előre mennie vendéglátó helyeken, ezért két dolog szokott bekövetkezni: Vagy becsörtet a férfi, és szenvednek a csapóajtóval, vagy a hölgy megy elől és az arcáról lerí a zavarodottság, hogy nem szívesen megy be elsőként.
Ahelyett, hogy azt csinálná a hölgy, hogy miután bementek a csapóajtón, megvárja a férfit aki előre megy. A logika és az etikett szerint is így van. :)
A másik legjobb és legfeltűnöbb dolog éttermekhez kapcsolódóan, a ruha lesegítése a hölgyről. Valaki össze vissza. Nem tudják, hogy az egész lényege, hogy a hölgy minél kevesebb ideig "izzadjon". Ezért bemenetelnél először a hölgyről kell lesegíteni, távozáskor pedig előbb felöltözik a férfi, és aztán adja rá a ruhát a hölgyre.
Persze én is szoktam bénázni, hibákat követni, de csak szerintem olyan feltűnő és nyilvános dolgok, amiket ciki ha nem tud az ember?
Másokban a szálkát, magunkban a gerendát sem, igaz kérdező?
Az a baj, hogy tele vagyunk olyan emberekkel, mint te.
Én ritkán járok étterembe, és ha esetleg "bénázom", hát annyi baj legyen! Nem érdekel, ha ez esetleg valakit megröhögtet...
Azért megyek oda, hogy jól érezzem magam és finomat egyek. Nem foglalkozom azzal, mások hogyan viselkednek.
Mert szerinted kiröhögni a másikat nem illetlen?
Azt nem tartod cikinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!