Nagyon ciki egyedül menni moziba?
Miért lenne ciki? Ha a film érdekel, és nem bulizni mész, akkor miért ne nézhetnéd meg??
Én is voltam már, senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kivel megy, vagy miért megy egyedül.
Ha menni akarsz, hajrá! :)
27/N
Szia!
Egyszerűbb, ha szimplán letöltöd és otthon nézed meg a magad csöndjében :) De ha moziban szeretnéd, akkor esetleg érdeklődj az évfolyamodon, kit érdekel ez még.
Sztem egyáltalán nem. Én moziban, színházban, múzeumban is voltam már egyedül. Nem nagyon nézegettek soha, miért vagyok ott egyedül, pedig először én is féltem, mert csomó hülye ismerősöm mondta már, hogy jaj, de gááááz egyedül menni moziba... aztán rájöttem, hogy csak azok szt gáz, akik annyira adnak mindenféle random ember véleményére, hogy még véletlenül se hihessék róluk azt, hogy nincs pasijuk/csajuk/haverjuk, akivel mentek volna. Pedig csomószor nem is erről van szó. Én speciel nem mindig tudok programot szervezni a barátnőimmel, mert egyrészt kevés van, másrészt időbeosztási problémák is vannak, egyik közülük az év felét vidéken tölti. Ami a mozit illeti, barátom kifejezetten utálja (nem a filmeket, csak a mozit).
Sztem az inkább jobb, ha az ember elmegy egyedül megnézni egy filmet vagy egy színházi előadást, ha nagyon szeretné, mint hogy csak azért, mert nincs, aki elkísérje, inkább otthon marad. Ráadásul 100%-ig a filmre tudsz koncentrálni, nem "kell" kibeszélni a filmet rögtön, nincs is kínos "Éééés neked (eddig) hogy tetszett?"-ezés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!