Fura az ha utálom hogy nekem nyaliznak?
Egyszerűen irritál de nagyon. Mért nem lehet azt mondani h megcsináltad ezt v azt ok igen kösz ennyi csá. Nem értem mért kell nyalizni ilyenekkel h de ügyes vagy meg okos...
Szerintem én csak egy mezei huszonéves srác vagyok. Nem gondolnám h önértékelési problémáim lennének mert jól meg vagyok a bőrömbe, de ez ilyen dicsérgetésből köszönöm nem kérek.
Vélemények ?
Nem szeretem én sem. Talán mert nem tudom kezelni..
Nem kell túlragozni, megértem egy-két szóból is. Néha mintha gúnyt is éreznék mögötte. Nem vagyok kisbaba, akinek
sokszor kell elmondani. Mivel van önkritikám, a nyalizós dicséretet túlzásnak, és hazugnak érzem.
Nem fura, nagyon is jó, ha rendben van az önértékelésed. Ha főnök leszel (vagy éppen az vagy), akkor ebből a szempontból biztos jól járnak veled a normális beosztottak.
Nekem nem minden téren okés az önbizalmam, szeretem a dicséretet, de csak akkor, ha tényleg jól csináltam valamit és csak azoktól, akik valóban kompetensek a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!