14 éves gyerek pénteken-szombaton meddig maradhat fent nálatok? Húgom 14 éves, és fél 10-kor van elzavarva aludni.
Szerintem alapból ez hülyeség. Én például nem tudok aludni éjjelente, sosem tudtam. Egy büntetés lett volna az életem :D
Ezt senki nem szabhatja meg.
Amit én normálisnak tartok, hogy ne zavard a másikat, ha az már alszik, de te még nem.
Viszont az meg egyenesen vicc, hogy 21 évesen aludni küldenek :D
Nálunk srác létemre tudtam hol van a végkimerülés, és szó nélkül lefeküdtem akár 9kor is
Utána jöttek a kamasz évek, új világ, többet engedtek pl nem volt olyan hogy apám bejött X időpontban a szobába hogy miért nincs kikapcsolva a TV
16 éves koromtól abszolút nem szólt senki
Ha külön szobája van, akkor nem igen kell már beleszólni hisz, úgyis tanul belőle ha későn fekszik le, Nálunk ez volt a nevelési módszer
20/F
Ha nem hangoskodik, simán megengedném később. A 21 évesnek meg semmiképp...
Amúgy én az a bagoly típus vagyok, kifejezetten szenvedek a koránkeléstől. Este felélénkülök, nem is bírnék elaludni. A nagyobb lányom ilyen, a kicsi pedig a korán fekvős-korán kelős fajta, aki este magától megy aludni. Bár most ő is fent van még (9 és 11 évesek), mert egy családi vetélkedő megy a tévében és nagyon szurkolnak az egyik csapatnak, mivel ritkán tévéznek ezt már hagyom hogy befejezzék. Úgysincs holnap suli, akkor nem mindegy, hogy 8-kor kelünk vagy 11-kor?
14 évesen nekem fél 9-kor kellett lefeküdni - forgolódtam is utána még másfél órát, mire el bírtam aludni.
Amikor viszont hagytak, akkor még 3 évesen is simán fenn voltam fél 2-ig (éjjel).
A kettő között kellene megtalálni az ideálisat.
21 évesen is alkalmazkodni kell valamennyire a családhoz. Van külön szoba és onnan ki lehet menni wc-re?
Akkor csendben fennmaradhatsz, amíg akarsz.
Ha viszont zavarod őket az alvásban, akkor inkább menj alaudni te is, amikor ők.
én most leszek 15 és addig vagyok fent amedig akarok.. szerintem egy 14 éves gyerek azért csak érzi mikor álmos.. az elott ugyse alszik el..
Ez hogy megmondták hogy mikor aludj kb 6-8 éves korban divat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!