Nincs még gyerekem, de én ellene vagyok az ilyesminek. Biztos azt mondanám neki, hogy várjon még vele. Most 13 éves, lehet, hogy most tetszik, meg menő, de mi lesz, ha mondjuk 23 évesen már megunja, nem tetszik neki, vagy annyira kimegy a divatból, hogy már cikinek számít? Akkor hogy csinálja vissza a lógó bőrcafatot a füléről?
2013. márc. 21. 13:30
12/26 zabmester válasza:
Nem, semmi ilyesmit nem engednék meg neki 16 éves kora előtt, de a fültágítóval úgy vagyok, hogy azt később sem. Majd ha nagykorú lesz, akkor csináltat, ha akar, de addig nem.
Nem vagyok amúgy ellene az extrémebb viseleteknek, de a fültágító nagyon taszít, ráadásul a helye is megmarad, ha nagyon ki van tágítva, nem fog összenőni.
2013. márc. 21. 13:34
13/26 anonim válasza:
Megkérdezném miért akarja, valamint mesélnék neki pár sztorit a különböző népek testcsonkító/testmódosító szokásairól, pl. kínai lábcsonkítás, afrikai nyakgyűrűk, stb., stb.
2013. márc. 21. 14:06
14/26 anonim válasza:
NEM!
Mit akar egy 13 éves gyerek? Fel kéne fogni, hogy bármilyen "kúl" dolog is a fültágító, örökre nyoma marad (ha később összevarratod a lyukaz, akkor is), ha kiveszed, és sok iskolában ill. munkahelyen nem tolerálják.
2013. márc. 21. 18:41
15/26 mustafa33 válasza:
baromság. De jön még majd nagyobb is, pl. az ajakkorong ☺.
2013. márc. 21. 22:38
16/26 mustafa33 válasza:
Egy haszna van. Ránézek és megvan a véleményem. Nem kell beszélni sem vele. Látom. És le sem tagadhatja.
2013. márc. 21. 22:39
17/26 anonim válasza:
úr isten utolsó komolyan ilyen hülye vagy? azért mert neki más tetszik mint neked már lenézed? pff...én nekemis van 16 éves vagyok 12 miliméteres nem érdekel ki mit szól nekem tetszik..és 20miliméterig kitágítom és nem érdekel más véleménye sok embernek tetszik sok embernek nem de azért még nemkell lenézni mást.ha lenne fiam 13 évesen tuti nem engedném meg neki én sem de 16 felett már igen na pá ^^
2013. márc. 25. 16:33
18/26 sippara válasza:
Köszönjük, kedves utolsó, hogy hibátlan helyesírásoddal, eredeti stílusoddal, kiváló fogalmazási készségeiddel és megnyerő modoroddal bemutattad nekünk ezt a "csodálatos" szubkultúrát :)
2013. márc. 25. 17:41
19/26 mustafa33 válasza:
Bizony, bizony én ilyen hülye vagyok ☺. Méghozzá tapasztalatból vagyok ilyen előítéletes ☺.
Miért is? Például nem vennélek fel egy állásba, mert látván a tágított füledet, első ami erről eszembe jutt, hogy te meggondolatlan ember vagy, aki nem gondolja át cselekedeteit és hirtelen támadt kedve szerint cselekszik, esetleg a divat szerint ami ugye nagyon tünékeny. Nem gondolod meg a következményeket egy esetleges divat változás után, egy hangulat változásod után, esetleg egy olyan esemény után aminek hatására megbánod, de már problémás a visszacsinálás (szerelem, párodnak nem tetszik és ilyesmi). Szóval nem vagy előrelátó és nem tudsz következményeket elemezni, ezért nem tudom hogy reagálnál egy komoly helyzetben, a pillnatnyi érzelmeid szerint, vagy a későbbi lehetséges események számbavételével, amit nem tartanák e szerint valószinűnek. Vannak munkák ahol két, három, sőt több lépésben előre kell gondolkozni, és lehetőségeket vagy veszélyeket elemezni. Na erre biztosan nem vagy alkalmas. Mert egy visszafordíthatalan és haszontalan beavatkozást válaltál a testeden. Pillanatnyilag érvényes okokból.
2013. márc. 25. 22:56
20/26 anonim válasza:
utolsó: én nem divatbol csináltam és már elég régóta tetszik kb 14 éves koromtol akartam fültágítót..szóval annyira nem meggondolatlan..igaz hogy sok munkahelyre nem vesznek fel hogyha fültágítód van de multkor híradóban egy mentősnek is volt elég nagy discovery channel-en is volt egy tudós emberkének..úgyhogy azért nem olyan nagy hátrány a fültágító a munkában..és hogy érted azt hogy visszafordíthatatlan a fültágítás?? össze lehet varratni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!