Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Neked van olyan dolog, amit...

Neked van olyan dolog, amit "rajtad kivul mindenki szeret"?

Figyelt kérdés

Olyan nepszeru dolgok erdekelnek, amikert masok altalaban oda vannak, de te nem.

Nekem egy egesz csokorra valo akad: Filmek:Twilight, StarWars, Matrix, Family Guy, lenyegeben az osszes sci-fi/fantasy. Etelekbol:Fagyi, Spagetti.

Irok/konyvek: Rejto Jeno (osszes), Egri csillagok, A kis herceg, Paulo Coelho

Hu, hirtelen ennyi, de nem en vagyok a lenyeg, most ti erdekeltek!

2013. márc. 19. 19:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha ilyeneket vált ki belőletek a dinnye, akkor tényleg nem csoda, hogy nem eszitek :)

Az eperrel pedig olyan a viszonyom, hogy a gyümölcsöt szeretem nagyon, szóval ezzel a mű eper illattal nem vagyok kibékülve, szerintem a gyümölcsnek nincs is olyan illata, mint az epres illatúra felcímkézett dolgoknak.

2013. márc. 20. 10:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Én vagyok a dinnyés, tejbegrízes válaszoló :D A dinnyén látom kérdező, te is meglepődtél, mindenki meglepődik ezen :D Aki megtudja, kb úgy néz rám mintha nem ezen a bolygón élnék :D Valaki kérdezte, hogy aki nem szereti a vöröshagymát az hogy s mint... Szóval én úgy vagyok vele, hogy főtt ételben megeszem, de csak akkor ha nem lehet rajta érezni a hagyma ízét. Ha nagyobb darabokban van a hagyma, vagy érzem a szagát (bocsi illatát:)), vagy az ízét, akkor sem bírom megenni, öklendezek tőle. Ha apróra van vágva, vagy belereszelve a kajába, akkor megeszem.
2013. márc. 20. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!