Neked van olyan dolog, amit "rajtad kivul mindenki szeret"?
Olyan nepszeru dolgok erdekelnek, amikert masok altalaban oda vannak, de te nem.
Nekem egy egesz csokorra valo akad: Filmek:Twilight, StarWars, Matrix, Family Guy, lenyegeben az osszes sci-fi/fantasy. Etelekbol:Fagyi, Spagetti.
Irok/konyvek: Rejto Jeno (osszes), Egri csillagok, A kis herceg, Paulo Coelho
Hu, hirtelen ennyi, de nem en vagyok a lenyeg, most ti erdekeltek!
Akkor lehet, hogy csak en ismeroseim nem csipik oket, de akkor asszem en vagyok a meredten nezo oldal. :D
Hogy nem lehet szeretni az Igy jartamot, a dinnyet es a tejbegrizt?? :D Na, te vagy aztan a csudabogar!
Madártej (a szagától is öklendezem, igaz a tejet sem állhatom.)
Mazsola magában jöhet zacskószámra, viszont sütiben mindig kellemetlen meglepetés.
Szószok. Semmiféle szószt nem szeretek.
Áztatott dolgok (keksz kakaóban vagy teában), és szaftba tunkolt kenyér. A konyhában sem tudok megmaradni, ha valaki ilyet eszik.
Hozzátenném, hogy én is ajánlom neked a Vera meg akar halni c. könyvet.
Jo, gyoztetek, elolvasom a konyvet. :) Innen szedtem le, ez az? Jo lenne, ha valaki megerositene.
Én sem szeretem a mazsolát, viszont az nagyon durva, hogy valaki nem szereti a dinnyét! :D én a nyárban az egyik legjobban a dinnyét szeretem..
és a hagymát milyen mértékben nem szeretitek? csak nyersen? mert ugye a legtöbb étel alapja.
Még egy eszembe jutott, ami nem is arra megy rá, hogy sokan szeretik és én nem, hanem ilyen furcsaság, hogy az epret nagyon szeretem, mint gyümölcs, de utálom az eper illatot, legyen az gyertya, testpermet, illatosított zsebkendő, akármi, undorítónak találom. Ja és a krumplistésztával is ki lehet kergetni a világból.
23:24-es:
Az eper aromákat nem szereted, vagy az igazi eper illatát?
Mert a legtöbbször a kettő köszönő viszonyban sincs egymással.
Egyébként egy érdekesség: nem szeretem a hagymát, ha más készíti az ételt. Amikor magamnak főzök, akkor viszont semmi bajom nincs vele. Mi lehet ez, valami tudat alatti bizalmatlanság a hagymával szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!