Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Neked van olyan dolog, amit...

Neked van olyan dolog, amit "rajtad kivul mindenki szeret"?

Figyelt kérdés

Olyan nepszeru dolgok erdekelnek, amikert masok altalaban oda vannak, de te nem.

Nekem egy egesz csokorra valo akad: Filmek:Twilight, StarWars, Matrix, Family Guy, lenyegeben az osszes sci-fi/fantasy. Etelekbol:Fagyi, Spagetti.

Irok/konyvek: Rejto Jeno (osszes), Egri csillagok, A kis herceg, Paulo Coelho

Hu, hirtelen ennyi, de nem en vagyok a lenyeg, most ti erdekeltek!

2013. márc. 19. 19:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Filmekben dettó + Vámpírnaplók, Gossip Girl, Harry Potter. Ezeket rühellem, mások meg szeretik a környezetemben.
2013. márc. 19. 20:08
 2/22 anonim ***** válasza:

a fagyit én sem szeretem és apukám pedig a pizzát nem eszi. Nem szeretem a Star Wars-t, a Gyűrűk Urát (bár ez lehet, hogy lányságomból és érdeklődésemből adódik), nem szeretem a baglyos dolgokat.

De nem teljesen értek veled egyet, hogy lehet önmagában egy írót, költőt nem szeretni? Paulo Coelhonak is és Rejtő Jenőnek is annyira különféle írásaik vannak, hogy szinte lehetetlen az összesen nem szeretni.

2013. márc. 19. 20:33
 3/22 A kérdező kommentje:
Rejtonek 5 konyvevel probalkoztam, mindegyikkel eljutottam eleg sokaig, aztan abbahagytam, mert egyszeruen nem tudtam vegig olvasni, remesen untatott. Paulo szinten, sokba beleolvastam, de szamomra mindig olyan kozhelyeket fogalmaz meg. Ebben a tekintetben Marait en sokkal tobbre tartom, de ez az en velemenyem.
2013. márc. 19. 20:36
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Könyv nem jut eszembe, nem olvastam mostanában népszerű könyveket.

Ételek: ketchup, mazsola a sütiben és a gombás kaják.

Film, sorozat: Family Guy nekem is, vámpíros filmek, sorozatok - egyszerűen untat ez a vámpír téma.

Állatok: kutyák. Nincs bajom velük, sose bántanék egyet sem, aranyosak, de nem vagyok akkora kutyarajongó, mint az emberek nagy része.

2013. márc. 19. 21:30
 5/22 anonim ***** válasza:
Márait én is szeretem, sőt az egyik legnagyobb magyar költőnek tartom, Coelhotól olvasd a Veronika meg akar halni-t, ha nem közhelyre vágysz és adnál neki még egy esélyt :)
2013. márc. 19. 21:34
 6/22 anonim ***** válasza:
A sok anime.
2013. márc. 19. 21:34
 7/22 anonim ***** válasza:

Star Wars a filmek közül

olivabogyó

Kincskereső Kisködmön

2013. márc. 19. 21:41
 8/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a tovabbi valaszokat, johetnek meg! A konyvet is koszonom, talan nekifutok annak is, hatha...:) A mazsola es a gomba nekem nem annyira ez a kategoria, mert ezek eleg megosztok, sokan nem szeretik oket. Viszont a ketchup furi, bar en se rajongok erte, csak ha muszaj, akkor eszem. A Kincskeresot, hogy nem lehet szeretni?? :D Csak viccelek, de az tenyleg ez a kategoria.
2013. márc. 19. 21:49
 9/22 anonim ***** válasza:

Filmekben nekem is azok amiket leírtál, kivéve az Alkonyatot, azt szeretem (könyvben is). Ezen kívül még nem szeretem a South Parkot, Így jártam anyátokkal-t, Gyűrűk urát.

Étel: vöröshagyma, mazsola, dinnye, tejbegríz/rizs.

Ital: tej magában, filteres tea (akármennyi cukrot, mézet, citromot, vagy bármit teszek bele, semmi ízét nem érzem).

Ennyi jutott eszembe magamról, de ismerek olyat, aki nem szereti a pogácsát és a gumicukrot sem (én nem tudnék lemondani egyikről sem :))

2013. márc. 19. 21:56
 10/22 anonim ***** válasza:

"A mazsola es a gomba nekem nem annyira ez a kategoria, mert ezek eleg megosztok, sokan nem szeretik oket."

Tényleg? :) Az én környezetem általában szereti, főleg a mazsolát. Ki vannak, ha azért nem eszek meg egy sütit, ha van benne mazsola, akkora szemekkel merednek rám, mint egy levesestányér. De örülök, hogy nem vagyok egyedül. :)

2013. márc. 19. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!