Neked van olyan dolog, amit "rajtad kivul mindenki szeret"?
Olyan nepszeru dolgok erdekelnek, amikert masok altalaban oda vannak, de te nem.
Nekem egy egesz csokorra valo akad: Filmek:Twilight, StarWars, Matrix, Family Guy, lenyegeben az osszes sci-fi/fantasy. Etelekbol:Fagyi, Spagetti.
Irok/konyvek: Rejto Jeno (osszes), Egri csillagok, A kis herceg, Paulo Coelho
Hu, hirtelen ennyi, de nem en vagyok a lenyeg, most ti erdekeltek!
a fagyit én sem szeretem és apukám pedig a pizzát nem eszi. Nem szeretem a Star Wars-t, a Gyűrűk Urát (bár ez lehet, hogy lányságomból és érdeklődésemből adódik), nem szeretem a baglyos dolgokat.
De nem teljesen értek veled egyet, hogy lehet önmagában egy írót, költőt nem szeretni? Paulo Coelhonak is és Rejtő Jenőnek is annyira különféle írásaik vannak, hogy szinte lehetetlen az összesen nem szeretni.
Könyv nem jut eszembe, nem olvastam mostanában népszerű könyveket.
Ételek: ketchup, mazsola a sütiben és a gombás kaják.
Film, sorozat: Family Guy nekem is, vámpíros filmek, sorozatok - egyszerűen untat ez a vámpír téma.
Állatok: kutyák. Nincs bajom velük, sose bántanék egyet sem, aranyosak, de nem vagyok akkora kutyarajongó, mint az emberek nagy része.
Star Wars a filmek közül
olivabogyó
Kincskereső Kisködmön
Filmekben nekem is azok amiket leírtál, kivéve az Alkonyatot, azt szeretem (könyvben is). Ezen kívül még nem szeretem a South Parkot, Így jártam anyátokkal-t, Gyűrűk urát.
Étel: vöröshagyma, mazsola, dinnye, tejbegríz/rizs.
Ital: tej magában, filteres tea (akármennyi cukrot, mézet, citromot, vagy bármit teszek bele, semmi ízét nem érzem).
Ennyi jutott eszembe magamról, de ismerek olyat, aki nem szereti a pogácsát és a gumicukrot sem (én nem tudnék lemondani egyikről sem :))
"A mazsola es a gomba nekem nem annyira ez a kategoria, mert ezek eleg megosztok, sokan nem szeretik oket."
Tényleg? :) Az én környezetem általában szereti, főleg a mazsolát. Ki vannak, ha azért nem eszek meg egy sütit, ha van benne mazsola, akkora szemekkel merednek rám, mint egy levesestányér. De örülök, hogy nem vagyok egyedül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!