Ti a strandon bele szoktatok brunyálni a vízbe?
Kiskoromban előfordult, mint mindenkivel. Nem medencés helyen, hanem tóban, abba meg az én babapisim csak csepp volt a tengerben. Amióta nagyobb vagyok, inkább eljárok a wc-re, szerencsére ingyenes:)
Viszont egyszer voltunk élményfürdőben, és a meleg vizes medencében az egyik srác éppen örömet szerzett magának. Utána elkerültem azt a medencét.
Kérdező, nem a menstruációról van szó.
Tényleg van olyan vegyi anyag némelyik medencében, ami vizelet hatására lila lesz!
13-as: Apád nem jól számolt. Azért mert évente egyszer eresztik le, nem jelenti azt, hogy a víz nem cserélődik. Például a víz párolog és pótolják. Általános szabály, hogy a medence vízmennyiségének 5%-át hetente cserélik. Persze civilként nem kötelező ismerni a vízkezelés fortélyait, úgyhogy ne hibáztasd apukádat.
A medencébe pisilni elég proli dolog. Persze vannak kultúrák, ahol elfogadott az utcán leguggolni és a járdára sz*ni és súrolópor helyett szárított-őrölt tehénszarral tisztítani az edényeket de biztos, hogy oda akarunk tartozni?
Igen. Igen. Igen.
Én mindig bele szoktam pisilni a strandon a medence vizébe. Nyáron általában csoportosan tíz tini barátnőmmel megyek strandolni. Sokszor egész nap kint vagyunk élvezzük a fürdést, csúszdázunk, játszunk, úszunk és bizony napjában akár 7x, 8x is csoportosan a vízbe szoktunk pisikélni. Nagyon pazar, mennyei érzés elengedni magunkat a vízben és a medencébe csurgatni. Ez olyan fenséges érzés. Sokkal jobb mint kimenni a gombás WC-re, ahol ha leülünk sok fertőzést elkaphatunk. Egyszerűbb és sokkal higiénikusabb is a vízbe csurizni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!