Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért kell nekem napi 12 óra...

Miért kell nekem napi 12 óra meló után átadnom a helyem a tömegközlekedésen egy olyan öregcsajnak, aki körömcipőben szalad, és vastagon ki van festve, és rajzolt szemöldöke van?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 07:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

Ha körömcipősűt, sminkesűt, parókástúl, beslő szervesül van ereje, hogy sprinteljen, ne add át!!! Mondd meg neki, hogy "Ha már ilyet fitten rohant, miért nem gyúr állva is egy kicsit?" Én megcsinálom...

(igaz, diák vagyok... de én is lehetek hulla 9óra után.)

16/L

2009. szept. 13. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Neki ne add, de a többi ember nem érdemli meg szerinted?
2009. szept. 13. 22:39
 13/17 anonim ***** válasza:
21%

A kérdésedbe benne van a válasz és a düh. De a többi öregemberhez ne légy tuskó. És a többi azért is leírom válaszólonak:

jaj emberek ne legyetek, már ilyen bunkók!

Most mit kell berágni az idősekre. Adjátok át a helyet, egy kis jó érzés szoruljon belétek, hogy ma csináltatok vmi jót is.

Amúgy meg nem csak az időseknek nem adják át a helyet, hanem az előttem író terhes kismamának sem és még több társának. Nem segítenek a baba kocsis anyukának fel le szállni. A mútkor egy nő a kezébe fogta a kis csecsemőjét, és egyetlen egy jól nevelt főiskolás sem adta át a helyet neki. Nem sok hiányzott, hogy lány létemre leüvöltsem a fejüket.

tényleg olyan nehéz, és mondani, hogy tessék leülni?

Ne sírjatok a sérelmeitekről...mind semmi ahhoz képest, amit idősen átfogtok élni.

L/22

2009. szept. 13. 22:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az idősekről csak annyit, hogy amikor a feleségem terhes volt, egy nyanya simán elkezdett Neki ugatni, hogy adja át a helyét. A postán meg egy másik öregasszony b@ta rám úgy az ajtót, hogy a kenguruban rajtam lévő gyerekről pattant le.
2009. szept. 14. 08:35
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
Azt sem értem, az öregkre irányuló negatív érzések mellett, hogy miért ellenszenves egy idős nő, ha próbálja tartani magát, jól öltözött, sminkel? Bezzeg ha SZTK keretes szemüvege van és "öreges" cuccai, akkor meg azért szóljátok le.
2009. szept. 14. 10:06
 16/17 A kérdező kommentje:

Na azért ennyire nem kell elmenni! Nem a kedves aranyos idős nénire irányult nyilván a kérdés, hanem a lökdösődő tolakodóra.

Nem kell azért itt minden válaszolót meg engem is lebunkózni, meg letuskózni, mert pont ez a lényege az akkori, adott pillanat dühének.

2009. szept. 14. 23:06
 17/17 anonim ***** válasza:
81%
Ezt a nők oldják meg egymásközt :) A gyermeküket egyedül cipelő anyák megérdemelnék.
2009. szept. 15. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!