Ha keresztbe teszem a lábam (nem kinyújtva, tehát ombon át) az nőies?
Figyelt kérdés
A nők gyakran szokták keresztbe tenni, a férfiakat nem igazán szoktam így látni. Lehet, hogy csak ezért érzem nőiesnek mert szinte csak náluk látom... Tényleg így van?2013. febr. 25. 23:12
1/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=y9aHdr7EvUw
:D
Nyilván kitekert példa :DDDDDD
Mellesleg sokan szoktak keresztbe tett lábbal ülni. Abszolút nem gondolnám, hogy nőies...Mármint, nem ettől lesz valaki nőiesebb, hogy keresztbe tett lábbal ül.
2/7 Antimod válasza:
Szerintem semmit sem számít. Csak ettől a mozdulattól nem lesz egy férfi nőies, mint ahogy férfias sem attól, ha ezt a pózt soha nem veszi fel.
3/7 anonim válasza:
Igen, combot combra téve, az nőies. Férfiak a külső lábfejet helyezik a térdre.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
:D most is pont úgy ülök, de csak gépezés közben. és könyökölök rajta, tartom a fejem :D
F
6/7 anonim válasza:
Utolsó, elképzeltelek. :DDDDDDDDDDDDDDD
7/7 anonim válasza:
:) gépezés közben 5-6 pózt is felveszek :D
12:52 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!