Az emberek miért tesznek keresztbe egymásnak?
Egyszerűen folyamatosan azzal találkozom a postán, az üzletben, a villamoson, de gyakorlatilag bárhol, hogy az embereknek semmi beleérző képességük. Pont akinek segítség kéne azt eltiporják. Aki sínen van, annak igyekszenek nehezebbé tenni a dolgát. Ha másnak van nyilvánvalóan igaza a sajátjukat szajkózzák. Ha hibát követtek el, soha sem kérnek bocsánatot.
Ami annyira egyszerű lenne, az ilyenek miatt csak felesleges körök lefutása árán valósul meg. (vagy úgy se)
Miért vagyunk ilyenek?
és ez akkor bosszantó leginkább amikor én úgy érzem, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy minden téren korrekt legyek.
ha valaki emellett belém köt, akkor az nyomaszt, ha nem is folyamatosan, de tudat alatt ott van bennem napokig.
javíthatatlanul keresem az igazságot, lehet, hogy ez a baj.
engem pl. már apróbb csúsztatások is zavarnak: mondjuk azt mondja valaki, hogy nem tudott felhívni, mert beteg volt, de menet közben lebukik, kiderül, hogy ezt meg azt csinálta, akkor nagyon idegesít az, hogy nem mondott igazat. Mert azt is megmondhatta, hogy most pl. moziba megy.
nem tudom, hogy érthető-e. nekem ezek se férnek bele és emellett én magam se tudok hazudni, de még ilyen kis csúsztatásokra is ritkán vagyok képes.
persze, ez most egy kicsit más téma volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!