Miért rinyál mindenki ha lepontozzák?
Minden kérdésben folyton csak sírnak "ajjjajajajajajjj, lepontoztak, haljon meg mindenki, szemetek" és hasonlók...Mire jó ez? Miért nem fér bele egyesek kicsi fejébe, hogy pár nap múlva akárki ugyanúgy fel is pontozhatja, és 20%-ról ugrik 80%-ra. Utána meg megint levihetik 20% alá! Na és? Akkor mi történik? Nem tudtok este elaludni vagy mi? Lebénul a fél karotok? Ekkora trauma ez? :D....De komolyan érdekel. Főleg aztán az ilyen emberek olyan szöveggel jönnek h "azér pontoztok le mer nem azt mondom amit hallani akartok, ez nem objektív"! Már hogyne lenne objektív? Pont akkor nem lenne objektív ha mindenki megszabhatná h "na te nem pontozhatsz le mer leszivom az arcod".....Ez enyhén szólva antagonizmus.
Csak érdekel ki mit gondol róla?
""Te meg azért rinyálsz nekem"
Hülye vagy. Az nem rinyálás volt, hanem cseszegetés."
Te most azért rinyálsz, hogy a rinyálásodat miért neveztem rinyálásnak, mert szerinted az cseszegetés, nem rinyálás, pedig rinyálás.
Eddig a válaszolók közül te vagy itt az első tipikus rinyagép!:)
Ez a másik fajtája a gyakorisoknak, aki te vagy! Te nem a pontozásokban éled ki az elmulasztott gyerekkorod, hanem mindaddig visszajársz a kérdésre, amíg mindenki nem bólogat (a kérdezőt is beleértve), és ha ez nem történik meg, akkor mindenki hülye persze. De végülis ez ugyanolyan rinyálás, csak nem pontokban, hanem verbálisan kifejezve!:)
Ne rinyálj többet kérlek!:)
Óóó, na, akkor neked külön helyed lesz a pokolban!:P
CSAK AZT REMÉLEM HOGY VALAMI KOCKA VÉGIGOLVASSA AZ EGÉSZET ÉS.....
Gratulálok!
A színvonal a bányászbéka seggge alatt van!
Csak így tovább.
Igaza van a kérdezőnek... Senki nem hal bele hogyha vmelyik válaszára aszondják h nem hasznos! Van aki olyan hogy csak direkt azér pontozza le az emberkéket mert szivatós kedvébe van de sztem rohadtul nem számít h kinek a válasza mellett hány százalék van! Minek kell folyton mások véleményével törődni? Azt meg h ki vagy senki se tuggya szal ez az egész felesleges.
Én ezt gondolom róla. Ennyi.
Uhh úgy látom itt sokmindenkit le fognak pontozni! :D
Ha meg engem lepontoznak ezért azt leszarom de magasról. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!