Miért rinyál mindenki ha lepontozzák?
Minden kérdésben folyton csak sírnak "ajjjajajajajajjj, lepontoztak, haljon meg mindenki, szemetek" és hasonlók...Mire jó ez? Miért nem fér bele egyesek kicsi fejébe, hogy pár nap múlva akárki ugyanúgy fel is pontozhatja, és 20%-ról ugrik 80%-ra. Utána meg megint levihetik 20% alá! Na és? Akkor mi történik? Nem tudtok este elaludni vagy mi? Lebénul a fél karotok? Ekkora trauma ez? :D....De komolyan érdekel. Főleg aztán az ilyen emberek olyan szöveggel jönnek h "azér pontoztok le mer nem azt mondom amit hallani akartok, ez nem objektív"! Már hogyne lenne objektív? Pont akkor nem lenne objektív ha mindenki megszabhatná h "na te nem pontozhatsz le mer leszivom az arcod".....Ez enyhén szólva antagonizmus.
Csak érdekel ki mit gondol róla?
Az tény hogy néha olyan választ is lepontoznak ami egyébként egyáltalán nem indokolná azt. A másik baj a lepontozással az, hogy a túl alacsony százalékú válaszok "eltűnnek".
Ha csak amiatt kap az ember mínuszt mert nem értenek vele sokan egyet akkor az rendben van, de itt sokan sportot űznek abból hogy csak úgy lepontoznak válaszokat, mert nincs életük vagy ilyesmi.
Sajnos amivel vissza lehet élni azzal vissza is élnek. Meg kell nézni a Youtube-ot, ott is simán lepontoznak már pusztán név alapján is és az ottani válaszok is eltűnnek egy bizonyos számú - szavazat után.
Szerintem ezt ki kellene venni az oldalról mert ha valaki nem ért egyet azzal amit más ír az cáfolja meg észérvekkel, ne pedig kerülő úton pontozgassa le.
Szóval itt nem az zavarja az embereket hogy lepontoznak, hanem az hogy zsíroshajú kockásinges kockafej pontoz de nem vélemény, hanem kiragadott szavak alapján, és nem észérvek de személyes indíttatás útján.
Szerintem a kérdés tök jól van feltéve:
"Hasznos volt számodra ez a válasz?"
Tehát nem azt pontozza valaki, hogy jó-e a válasz, hanem, hogy hasznos-e? Neki. Úgyszintén a vélemény. Elvileg minden vélemény hasznos, ha valaki mások véleményére kíváncsi; ha nem kíváncsi rá, akkor a legjobb sem hasznos. Neki. Ez van. :P
""Miért rinyál mindenki ha lepontozzák?"
Te miért rinyálsz érte? Ha mindenki, akkor te is beletartozol."
Én azért rinyálok hogy miért rinyál mindenki!
Te meg azért rinyálsz nekem hogy miért rinyálok hogy miért rinyál mindenki! Ne feszegesd inkább a témát! 1-es! Ülj le!:)
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:42
- Lepontoztak, segítség lepontoztak!!! Őőőőő... ki nem sz@rja le? :D :D :D
"- Lepontoztak, segítség lepontoztak!!!"
Erős ellenséges tűz alá kerültünk, szaladjon valaki felcserért AZONNAL! Egy szerencsétlen közlegényt lepontoztak, meg kell mentenünk! Családja van! Nem halhat meg itt!
XD
"Te meg azért rinyálsz nekem"
Hülye vagy. Az nem rinyálás volt, hanem cseszegetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!