Gyarlo az ember, vagy en vagyok tul szigoru?
Figyelt kérdés
Most eppen a disznovagasra gondolok. Engem nagyon irrital, hogy egy halott allat felett oromkodnek, sokszor gusztustalankodnak, poenkodnak a fejevel farkaval stb. Nem vagyok vegetarianus, az embernek szuksege van husra, es a haziallatot Isten ezert teremtette, de duhit, mikor ezt tarsadalmi esemenynek, unnepnek tekintik. Vagjak le azt a szegeny allatot, dolgozzak fel, de ne oruljenek az o halalanak. Sokan nem fogjak erteni ezt az allaspontom, tudom, de van valaki, aki legalabb egy reszet megtudja erteni?2013. febr. 9. 14:26
1/2 anonim válasza:
te vagy túl szigorú. a disznóvágás egy ünnep, mert együtt van a család, együtt csinálnak valami emlékezetes dolgot.
2/2 yuda válasza:
Én egy részével egyet tudok érteni, pl. amikor azt írtad, hogy most, vagy amikor vegetarianus. ..de azzal nem értek egyet, amikor azt írod, hogy halott allat, vagy irrital.
:D
Egyébiránt pedig valóan felháborító, hogy emberek megünneplik, hogy van mit enniük. Inkább szó nélkül sompolyogva, magukat szégyelve kellene gyászolni és jajjgatni azon a megholt állaton. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!