Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egy recepciósnak kell e...

Egy recepciósnak kell e köszönni minden alkalommal valakinek aki többször be és ki megy ugyanazon a napon?

Figyelt kérdés
Mondjuk lemegy boltba, aztán cigizni, aztán ebédelni stb., aztán vissza.

2013. febr. 6. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tudja, hogy még találkoznak aznap, akkor teljesen felesleges.
2013. febr. 6. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
NEM!!Recepciós vagyok és nekem még meg is magyarázzák,hogy majd még jönnek vissza,azért nem köszönnek és engem egyszerűen nem érdekel!!! Nem vicces naponta kismilliószor ugyanazt mondani,még az elején oké,de aztán nagyon meg lehet unni. Bőven elég kétszer egy nap.
2013. febr. 6. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kell minden alkalommal. Én is recepciós voltam, rettenetesen fárasztó naponta ezerszer mosolyogva köszönni. egyébként semmi értelme, mondjuk egy büdös bagósnál, aki naponta hatvanszor kimegy szívni a bűzrúdját.
2013. febr. 6. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:

"rettenetesen fárasztó naponta ezerszer mosolyogva köszönni."

Egyébként hallgatni is fárasztó, előbb-utóbb idiótának fognak nézni, hogy naponta ötször kívánsz jónapot. :))

2013. febr. 6. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
"naponta ötször kívánsz jónapot" - Mármint ugyanannak az embernek.
2013. febr. 6. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Évekig voltam kolis, napközben csak biccentettem, este meg reggel meg "jóreggelt" vagy "jó éjszakát"-ot köszöntem.

Így köszönsz is, de nem is idegesítő.

2013. febr. 6. 19:55
 7/8 anonim válasza:

én is recepciós vagyok és nem szoktam köszönni ugyanannak többször, ha ki-be járkál meg főleg nem.

reggel jó reggelt, este jó estét, de ha szabadidős vendégek, akkor ki-be járkálnak egész nap, őket is idegesíti, hogy folyton köszönök, meg engem is idegesít :D úgyhogy nem. maximum rájuk mosolygok azt kész.

üzleti vendégek meg még annyira sem igénylik, nekik tényleg elég napi kétszer, de azok sokszor észre se vesznek annyira fáradtak / stresszesek / elbasztak valamit:D

2013. máj. 3. 16:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. máj. 29. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!