Egy recepciósnak kell e köszönni minden alkalommal valakinek aki többször be és ki megy ugyanazon a napon?
"rettenetesen fárasztó naponta ezerszer mosolyogva köszönni."
Egyébként hallgatni is fárasztó, előbb-utóbb idiótának fognak nézni, hogy naponta ötször kívánsz jónapot. :))
Évekig voltam kolis, napközben csak biccentettem, este meg reggel meg "jóreggelt" vagy "jó éjszakát"-ot köszöntem.
Így köszönsz is, de nem is idegesítő.
én is recepciós vagyok és nem szoktam köszönni ugyanannak többször, ha ki-be járkál meg főleg nem.
reggel jó reggelt, este jó estét, de ha szabadidős vendégek, akkor ki-be járkálnak egész nap, őket is idegesíti, hogy folyton köszönök, meg engem is idegesít :D úgyhogy nem. maximum rájuk mosolygok azt kész.
üzleti vendégek meg még annyira sem igénylik, nekik tényleg elég napi kétszer, de azok sokszor észre se vesznek annyira fáradtak / stresszesek / elbasztak valamit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!