Ki szoktátok kapcsolni a telefonotokat éjszakára, vagy akkor is elérhetőek vagytok?
Nekem nem a telefonos felkeltéssel van gondom,hanem anyámmal.
Képes hajnal fél 3 kor bejönni a szobámba,de hogy miért még nem tudtam kideríteni.Örülj,hogy rezgőre tudod állítani,míg én nem tudok egy új zárat venni az ajtómra:D
Én visszasírom azt az időszakot, mikor még csak vezetékes telefon volt, és nem volt természetes, hogy mobilja van az embernek, nem volt ez a folytonos készenléti állapot.
Én van mikor délután kikapcsolom, valahogy más tudatállapot, hogy tényleg csak magam lehetek, anélkül, hogy bárki szidna "kicsörgött, de mért nem vetted fel??!".
Engem egyenesen amúgy is idegesít, ez a folytonos állandóan legyünk elérhetőek, ugrásra készek, mintha sose lehetne elvonulni, és így mindig felelősségre lehet vonni, meg hibáztatni, hogy de mért nem voltál elérhető??
Hol így hol úgy. Alapvetően régen mindig kikapcsoltam, aztán elég nehezen értek el, amikor apámat kórházba kellett vinnem éjjel, úgyhogy utána inkább a lenémítás. De most meg sokkal közelebb lakom a családhoz, így újra sokszor kikapcsolom.
Szerencsére az ébresztő kikapcsolva is működik, pedig régi a telefon. (2006-os Nokia 8800)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!